Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ünlü babalar ön planda

Ay, gün kalitesini nostaljik bir havaya sokarken Babalar Günü'nü kutlamak tesadüf olmasa gerek! Yılın en renkli babaları; Boğa, Koç ve Akrep burçları olurken, ünlüler dünyasında da yıl boyunca şu isimler ön planda olacak: Cem Yılmaz, Okan Bayülgen, Halit Ergenç, Şahan Gökbakar.

BABALAR VE KIZLARI
Babasız kadın yaralı kadındır. Bir şekilde babasını kaybetmiş, tanımamış, hele ki gittiğini gözlem- lemiş ise artık yüreğindeki o kapı hiç açılmaz. Babasız kalmak, erken yaşta anneye hayat arkadaşı olmayı öğrenmektir aslında. Babasız büyüyen kadınların yürekleri hızlı kanar, çünkü onlar hâlâ küçük bir kız çocuğudur. Babasız büyüyen kız çocuklarının sizin hayatınıza faydaları vardır. Onların kıymetini bilin. Çünkü onlar büyük yürekli, küçük beklentileri olan, baba ruhlu kadınlardır! Babalar Günü'nüz kutlu olsun babalar ve baba yürekli kadınlar…

ASTRO GÜNDEM
Merkür'ün Satürn'le birlikte yaptığı sert açı kalıbı, ikili ilişkilerden tutun da evliklere kadar birçok konuda badire atlatmış kişilere destek olmayı hedefliyor. Hatta vazgeçenleri bir kez daha tesadüflerle buluştururken, neyin sahte neyin gerçek olduğunu da fark edeceğimizi söylüyor. Bu zamana kadar gizlenmiş tüm sırlar açığa çıkabilir ve herkes kendi yönünü belirleyebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA