Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aşırı para harcama eğilimine dikkat edin!

Bugün lüks tüketim ve para harcama konusunda abartılı yaklaşıma neden olan Venüs-Jüpiter 150'liği meydana geliyor. Güzellik algısının ve şık giyinmenin çok daha derin olacağı bugün; kendimizi daha iyi hissetmek adına aşırı harcamalar yapabilir, tüketim çılgınlığı içine girebiliriz. Aşırı para harcama ile cömertliği ayırt edemeyeceğimiz bugünlerde, uzun vadede kendimizi maddi anlamda zora sokacak adımlar atmamız söz konusu olacak. Dikkatli olmakta fayda var. Ayrıca bu süreçte çevremizdeki insanların kendini beğenmişliğine ve alaycı davranışlarına da şahit olabiliriz.
Herkes kendisini olduğundan çok daha fazla severken, bencil tutumların kişileri zarara uğratacağını vurgulayan gökyüzü, kendinin farkına varanı da ödüllendirmeyi planlıyor.
İstekleri gerçekleştirmek adına elimizden gelen her şeyi yapmak isterken; aynı zamanda yanlış hesaplamalar sonucu hayal kırıklığı da yaşayabileceğimizi işaret eden gökyüzü, herkesin kendi kalbini korumasını tavsiye ediyor. Özellikle sosyal hayatta kurduğu arkadaşlıkları ve iş hayatının yoğun temposunu eşine, sevgilisine, ailesine tercih edenler, yeni sorunların kapılarını da aralıyor.
Kendisine yeni bir düzen kurmak isteyenler ise planlarını hayata geçirmek isteyebilir ve ani değişimler yapabilirler.
Çevrenizdeki insanların yeni bir eve taşındığı haberini, boşanma kararı aldığını, iş değiştirdiğini sıklıkla duyabilirsiniz.
Özellikle manevi ihtiyacın çok daha artacağı bu süreçte görünürde herkes somut değişimler yaparken, beklentilerinin aslında soyut olduğunu fark etmek, sizin için hiç de zor olmayacak.

ASTRO
TAVSİYE
Ailenizdeki ve etrafınızdaki insanları eleştirmek yerine kendi iç muhasebenizi yapmanız, sizin açınızdan çok daha kazançlı günleri beraberinde getirecek. Sahip olduğunuz her şeye verdiğiniz değerin geri döneceği bugünlerde, ansızın yaşabileceğiniz huzursuzlukları aşmayı başarabilirseniz, sonucunda kazanan siz olacaksınız. Ayrıca bugünlerde kilo alma eğilimi içinde olmak ve var olan sorumlulukları da ertelemek oldukça etkili olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA