Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İlişkilerimizde mantık geri planda kalıyor

Dün itibariyle Güneş ile beraber Yengeç burcuna geçiş yapan gökyüzünün asi gezegeni Merkür, herkese katmerli duygular yaşatmayı planlıyor.
Geçmiş günlerin çok daha fazla yad edileceği bu süreç, hislerin gözden geçirilmesine neden olacak. Tatsız gibi görünse de bu durum huzuru da beraberinde getirecek. İç dünyamızla oldukça ilgilenirken düşünme tarzımızda olumlu değişimler yaşayabiliriz. Kişisel tecrübe ve deneyimlerimizi önyargılardan arındırıp ele alırken hislerimizi tekrar gözden geçirebiliriz. Merkür' ün Yengeç burcundaki hareketi sırasında özel hayatımızda ve ikili ilişkilerde mantık geri planda kalırken, iş hayatına yansıması ise son derece mantıklı olacak. Sorun yaşadığımız kişilere karşı davranışlarımız değişebilir. Mistik konulara da dikkat çeken gökyüzü, soyut olguları bir anda hayatların merkezine oturtabilir. Aynı zamanda kendimizde eksik olarak gördüğümüz, tamamlama konusunda zorluk yaşadığımız konularda da bizi cesaretlendirecek. Merkür hareketi, daha önce yapmaya cesaret edemediğimiz durumlar için de gerekli güveni bize sağlayabilir. Özellikle utangaçlık, alınganlık, yanlış anlama gibi durumlar çok daha net ortaya dökülürken, üstesinden gelinmesi için de çıkış yolları sunacak.
Depresyon duygusunun da yaygın olacağı bu döngüde kendisini dış dünyaya kapatanın çok daha zorlanacağını işaret ediyor. Bu döngüde akıl ile hisleri çarpıştıracak olan Merkür, kendini kontrol edebilene kazandırmayı amaçlıyor. Herhangi bir konu üzerinde inatlaşmak ve düşünmeden konuşmanın ağır bedelleri olabilir. Aidiyet duygusunu doğru alana yönlendiren çoğu kişinin yüzünü güldürecek olan Merkür, güven duygusunu da hak edene vermemiz gerektiğini gösterecek.

ASTRO GÜNDEM
Duygularımızı yöneten Ay, İkizler burcunda hareket ederken karşısında geri giden Satürn'e kafa tutması, trafikte ve çocuklarla ilgili alanlarda ilgili eş zamanlı karışıklıklar olabileceğini vurguluyor. Aynı zamanda geçmişte yaşanan sorunların zihnimizde tekrar canlanmasına neden olabilir. Sizin anlayacağınız; kontrollü hareket etmemiz gereken bir ruh hali var gökyüzünde.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA