Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Küslükler, kırgınlıklar sona erebilir...

Yılın, su grubunda gerçekleşecek ilk Yeniay'ına hoş geldiniz. Bu Yeniay, aslında Temmuz ayının ruhunu belirlerken adeta yazın gündemini de oluşturacak. Renkli, kendinden çok bahsedilen, gündemi farklılaştıran bir havası olacağını şimdiden söyleyebilirim. Yengeç burcunda meydana gelen Yeniay burçları nasıl etkiliyor? Ayrıca Haziran ayının bitmesine çok az bir zaman kalmışken gürültüsüyle, şaşaasıyla yeni bir aya başlayacağımızı da vurguluyor. Öncü nitelikteki bu Yeniay, tam bir su grubu hakimiyetinde olacak. Güneş'in Yengeç burcuna geçmesini ve aynı zamanda yaz dönencesine denk gelmesini birlikte kutlayabiliriz. Türkiye'nin yükselen burcunda etkili olan Yeniay, ülkemiz adına da iddialı gelişmeleri işaret ediyor. Dünya basınında çok konuşulacağımız bir dönemin habercisi olabilir.
Yeniay'ın meydana geldiği gün itibariyle arife ve bayram telaşına kapılıyoruz. Yaşamlarımıza başka türlü bir heyecan ve telaş katarken, bu döngüye gökyüzü beklediğimizden daha farklı bir şekil verebilir. Kendimizi olduğumuzdan daha dağınık, karışık, koşturma halinde bulmamız mümkün. Şimdiden yola çıkacak olanlara uyarım olsun; gerekli eşyalarınızı, evraklarınızı, kontrollerinizi yaptığınızdan emin olun, son güne hiçbir şeyi bırakmayın!
Aile, çocuklar, kadınlar, ilişkiler, ortaklıklar, miras konuları, kamu personeli ve kamu daireleri, sağlık, estetik, alışveriş, pahalı olan her şey, tatil sezonu, yatırım yapmak, ilkim şartları, su, deniz ve okyanuslar, yollar ve seyahat etmek, liderler, üst düzey yöneticiler; bu günlerin gündemini oluşturacak.

NELER YOK Kİ...
Kırgınlıklar, küslükler için ilişkileri onarmak adına harika bir dönem başlayabilir.
Yolculuklar, tatil gündemi ve coşkulu kavuşmalar tam da bayrama yakışır atmosferde olabilir.
Çocuklar, kadınlar ve yaşlılar bu dönem ön planda.
Hayatımıza renk, hareket ve farklılık giriyor.
Kendini dinlemek isteyenlere fırsatlar tanınıyor.
Organize olabilene özgürlük, dağınık insanlara biraz daha düzenli olmayı vâdediyor.
Zihninize, duygularınıza farklı bir bakış açısı katıyor.
Kalıplaşmış düşüncelerin yerine esneklik geliyor.
Yeni insanları yaşamlarımıza dahil etmek kolaylaşıyor.
Tüm bunlar aslında bir sürecin başladığını işaret ediyor. Empati oluşturmak, yeteneğimizi geliştirmek, duygusal anlamda gereken yoğunluğu yaşamak; hem yaşam stilimize, hem görüntümüze hem de kararlarımızda etkili olacaktır. Yeniay sayesinde savunduğumuz doğrular değer kazanabilir. Spritüal bir etkisi olduğunu da bu açıdan gökyüzü vurguluyor. Toparlayıcı, yatıştırıcı kişilerin bu dönem daha kazançlı çıkacağını da işaret ediyor.

ASTRO GÜNDEM
Venüs, Plüton ile 120'lik oluştururken ilişkilerimizde özgün olmaya dikkat ediyoruz. Sevdiklerimize ve sevgimize güveniyoruz. Düzen ve kariyer için çok daha keskin kararlar alabiliriz. Gün yüksek insanların günü. Özellikle kadınları ön plana çıkaran bugünde amaçlarına ulaşmak için fazlasıyla yorulabiliriz. Fakat önümüze fırsatların çıkabileceğini gökyüzü müjdeliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA