Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

9 maddelik sevgi manifestosu

Temmuz gelmeden gökyüzü büyük duyguları adeta yaz yağmuru gibi üstümüze yağdıracak. Yarının gücünü bugünden hissedeceğimiz, uykusuzluk, aşırı enerji iniş çıkışları yaşayacağımız, hatta anlam veremediğimiz duygulara kapılacağımız bugünü ve hafta sonunu yönetmeniz için size gökyüzünün kalitesini daha yalın anlatmaya çalışacağım. Ve sonrasında bol bol tavsiyede bulunacağım.
Sevgi artık kaybeden değil kazanan olacak! İnsanlığa, hayata, aşka olan ve solmaya yakın umutlarımızı tazeleyecek, yeşertecek. Çünkü şimdi gökyüzü kapılarını onun için açıyor. Siz de kalplerinizde, hayatınızda, gözlerinizde onu özgür bırakmaya ne dersiniz? O halde bu 10 maddelik liste, sizin yaz sevgi manifestonuz olsun. Mevsimin sıcaklığını önce zihninizde yaşayın.
1- Seni seviyorum' deyin, daha çok söyleyin… Sevgi, her şeyin ilacıdır.
2-Bekleneni değil beklenenden daha fazlası verin. Umut vermek zor değildir, umudun kendisi olmak zordur. Siz, zoru başarın.
3- En kötüsünü düşünmeyin.
Siz neye inanırsanız, tavırlarınız ve ruh haliniz onu yansıtır. Soldan atan kalp sadece sizde yok, unutmayın.
4- Üzgünsünüz, mutsuzsunuz, şikayetçisiniz... Demek ki sizde sevgiyi bir yerlere hapsetmişsiniz. 'Seni seviyorum'u yürekten söylediğiniz ve söyledikten sonra derin düşüncelere dalmayacağınız bir kalp bulun.
5- Sevgiyi tanımlara sığdırmayın. O her yerde kendini bulur, yerleşir, geldiği yere umut getirir. Sevgi, şu-bu değildir. Sevgi, siz onu nereye koyduysanız odur.
6- Sevmek, risk almaktır. Kendi gözlerinizle bakmayın sevdiğinize. Yeri geldiğinde o olun. Sevginizi özgür bırakın.
7- Kabul edin. Hatalarınızı, farklılıklarınızı, olacakları, olmayacakları. Yine de umudu, yüreğinizden eksik etmeyin.
8- Sevginizi gösterin. Klişeden çıkın. Bir sevgi diliniz olsun.
9- Anlamaya çalışın, saygı duyun. Kalp kırmayın, kırılanları onarın.

ASTRO GÜNDEM
Merkür-Plüton karşıtlığı bir doğruyu bulmak için yanlış yollara gidilebileceğini işaret ediyor. Zihinsel gerginliğin doğru düşünmeyi engelleyeceği bugün, sivri ve yanlış anlaşılmaya sebep olacak açıklamalar duyabiliriz. Özellikle acele alınan kararlar sonradan pişman olmanın kapılarını da açacak. Gizli ve zorlu işler için uygun olmayan bugün, planların da sekteye uğramasına sebep olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA