Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İkili ilişkilerde kıskançlık yaşanabilir

Cesaret ve iddia, Temmuz ayının temasını oluştururken, herkes nasibine düşeni alacak gibi görünüyor. Bugünden itibaren Mars-Plüton ilişkisi dünyada ve birçok ülkede dramatik olayların cereyan edeceğinin habercisi. Huzur konusu, bu ay herkesin gündeminde olmakla beraber, bir şekilde toplumun genel yapısı da iniş çıkışlar yaşayacak. Sosyal hayatınızda etrafınızdaki insanlarda tutarlılık arayışı artacak Aynı arayış, ülkemiz için de geçerli olacak. Herkes kendi kurallarını koyup kendini yenilerken, toplumsal değişimlere de şahit olacaksınız. Merkür-Mars ilişkisi, yurt dışı ile bağlantıları olanları yakından ilgilendiriyor.
Gök kubbe, seyahatlerde belli başlı aksaklıkların olmasına sebep olurken, bu süreçte vize almak isteyenlerin de biraz zorlanabileceğini vurguluyor; en azından 20 Temmuz'a kadar. Bugünden itibaren çevrenizdeki insanların sizi mevcut sorunlarına dahil etmeye çalıştığına şahit olabilir, mesafenizi korumak isteyebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda, kendini göstermek için bazı insanların şov yapmaya çalıştığını gözlemlemek sizi şaşırtmasın. Temmuz ayının ilk haftasında hem Yengeç- Mars ilişkisi, hem de Güneş'in Plüton'la karşıtlığı söz konusu. Birlikteliklerle ilgili sıkça dedikodu duyabilir, hiç yoktan yere kıskançlık sebebiyle birlikteliklerin bittiğine şahit olabilirsiniz. Aynı zamanda, Temmuz ayının ilk haftalarında gökyüzü olaylarında aktif rol oynayacak olan Plüton; önce dünyadaki güç dengelerini sarsacak, daha sonra ise toprağı etkisi altına alarak birçok doğa olayının yaşanmasına sebep olacak. Öyle ki Türkiye'nin yükseleninde yansıma yapacak olan Dolunay, topluma mal olmuş kişilerin yaşamsal risklerinin olabileceği ve ülkemizin sınır komşularıyla alakalı ani gelişmelerin yaşanabileceğinin de altını çiziyor. Adeta Ortadoğu'da bu ayın büyük Temmuz olarak adından söz ettirebileceğini, yaklaşık yedi yıldır yaşanan tüm kaosun gözler önüne dökülebileceğini vurguluyor.
Ülkeler, ülke başkanları, ülkelerin iç güvenlik meseleleri, aynı zaman diliminde Akdeniz de dikkat çekebilir. Bugünlerde dünyada İslam diniyle ilgili enteresan günler olacağını da vurguluyor gök kubbe. 10-20 Temmuz günleri arasında dinlerle ilgili deformasyonun konuşulması söz konusu olacak. Toplumu ilgilendiren, hatta dünyada birçok ülkenin konuşabileceği konu haline gelecek olan din, kişilerin yaşam şekillerine kadar indirgenecek konular arasında yer alacak.
Ayrıca politikada kadın siyasetçiler daha çok söz sahibi olurken, kadınların ekonomik özgürlüklerinin artırılmasını destekleyecek iş alanlarını oluşturmaya yönelik çalışmalar Temmuz'da ivme kazanabilir.

ASTRO GÜNDEM
Ay-Jüpiter kavuşumu, turizm alanında farklı gelişmelere ve fikirlere işaret ediyor. Kısa sürede turizm ile ilgili yasaların onaylandığını, vizeli geçişlerle ilgili gelişmeler duyabiliriz.
Gizli saklı ilişkileri de deşifre etmeye hazırlanan Ay-Jüpiter kavuşumu, haksızlıklara şahitlik etmemize neden olabilir. Zengin bir hayal dünyasına dalarken inançlarımızı sorgulayabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA