Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Anne olmak ve çocuklar ön planda

Chiron, 1 Temmuz itibariyle geleceğimize yön verebilmek için geçmişi kurcalamak gerektiğini işaret etmeye başladı. Kaldı ki geçmişi önümüze getiren bir kader döngüsü, bu evrede gelişebilir. Her ne kadar hazır ve nazır bekleyecek olmasak da, 'Gelsin bakalım, ben baş ederim kendisiyle' cesaretini toplayabiliriz. Gökyüzü, Haziran ayının son haftalarından itibaren Güneş'in konumuyla birlikte duygusal, su hafızası yüksek dişli bir döngüye girdi. Bu yüzden konularımız arasında sağlık, anne olmak, çocuklar, aşk, düzen kurmak, yaşlılar, hayvanlara karşı hassasiyet var. Bu evrede; paylaşım, koruma, şefkat, korku, merhamet, fedakarlık gibi olguları yaşamımızda ne kadar var etmek gerektiği ile hesaplaşabiliriz. Sizin anlayacağınız, tarihte yaralı ve kurtarıcı bu kuyruklu yıldızın gezegenlere müdahalesi baskın olurken, hayatlarımıza yansıması gözle görülür olacak. Taa ki yılın sonuna kadar...
Retro sırasında bazı yüzleşmeler kaçınılmaz olsa da öğrenmek, deneyimlemek, değerlerimize sahip çıkmak, sevgi ile beslenmek koşulsuz şifanın kaynağı olacak. Ancak bu süreçte 'Kimin için, ne için, neden?' sorularını sık sık sorabiliriz.
1 Temmuz'da geri gitmeye başlayan Chiron, 7'nci evde aktif olacak. Bu da demek ki birçok ilişkinin dile getiremediği sorunları konuşma fırsatı bulurken, uzun yıllardır ortaklı deneyimleri olan işlerini bir türlü yoluna sokamayanlar bu dönemde kendileri ile yüzleşip keskin kararlar alacak. Tabii bu sürecin en tehlikeli durumu ise intiharların artması! Bir örnek vermek gerekirse; 11 Ağustos 2014 tarihide intihar eden Robin Williams! Chiron, yine Balık burcunda geri gidiyordu ama bu sefer 5'inci evdeydi. Topluma mal olmuş, hatta dünyada sükse yapmış isimlerin arka planda ne tür yaralar aldığını bu tarz bir olayda öğrenebilmiştik. Şimdi yine aynı burçta geri giden, bu sefer ilişkileri ve ortaklıkları ilgilendiren Chiron'da, özellikle 2011 yılından bu yana gündeme bir türlü eskisi kadar gelemeyen örgütler veya yapılar da intihar saldırıları ile gündeme gelebilirler. Bunlar Al-kaide ve Hamas gibi örgütler olabilir. Ayrıca topluma zarar veren bu örgütlerin üst düzey yöneticileri de hazin sonlar yaşayabilir. 'Peki Chiron, 8 Aralık 2017 tarihine kadar bizi bunlarla mı sınayacak?' derseniz... Eylül ve Aralık aylarında bu yazdıklarımı daha yoğun yaşayabiliriz. Bu aşamada kendinize en çok hangi soruyu soracaksınız? Fazla mı fedakarız? Değer mi? Merhamet mi, kurban psikolojisi mi? Ruhsal olarak yeteri kadar güçlü müyüm? Kendime güveniyor muyum?...
Tüm bu kavramlar, sorular ya da benzerlikler, retro sırasında kişinin farkındalığını artıracaktır.

ASTRO GÜNDEM
Ay, Güneş ile 120'lik yaparken hizmet sektörüne emek harcayanlar için olumlu bir süreç de başlatıyor. Bir süredir şikayetçi olunan konular değişebilir. Özellikle duyguların ve mantığın eş işleyeceği bugün alınan kararlar da uzun vadeli olacak. Eğer bir süredir iç dünyanızda halledemediğiniz bir sorun ile karşı karşıyaysanız, olumlu sonuçlarını bugün alabilir, iç dengenizi bulabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA