Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu ay dedikodular alıp başını gidecek

Size bugün önümüzdeki üç hafta boyunca kişisel hayatlarımızda nelerin ön plana çıkacağından bahsedeceğim. Çünkü yanıltıcı, bir o kadar yüksek günlerden geçmeden önce yazım gözünüze takılırsa, olası bir durumda krizinizi daha rahat yönetebilirsiniz. Söyle bize gökyüzü, Temmuz ayı bizden ne istiyor? Temmuz, hayatınızda olmasını istemediğiniz, davranışlarından rahatsız olduğunuz, bencilliklerine katlanamadığınız kim varsa hayatınızdan göndereceğiniz bir ay olacak. Aynı zamanda bu zamana kadar kendini saklayan insanlar artık isteseler de davranışlarına engel olamayacak ve kendilerini belli edecek. Bu ay gördüklerimize ve duyduklarımıza inanamayacağımız günler bizi bekliyor. Ve üstüne üstlük bu haftadan itibaren Temmuz ayı uykusuzluk ve rüyalarla ruhumuzu ele geçirmeye de başlayacak. Gökyüzünde gerçekleşen şov, yeryüzüne ego olarak yansırken, tahammül sınırlarımızı zorlayan insanlar da kendilerini iyice belli edecek. Dedikodunun başını alıp gideceği Temmuz ayı adeta bir dejavu etkisi yaratıp geçen yıl da aynı olayı yaşadığınız etkisi uyandırabilir. Bu ay, adeta birilerinin hayatında şansın döneceğini, karmanın devreye girip herkese, kime ne yaşattıysa aynısını yaşatacağını şaşırarak izleyeceksiniz. Bu haftanın ve son haftalarla arasındaki farklılık, o kadar büyük olacak ki burada kelimelerle anlatmaya yetmez. Alınan kararlara uygun hareket etmek zorlaşırken, bir yandan da şüpheci ve kaygılı düşünceler ilişkileri hakimiyeti altına alacak. Önyargının grip salgını gibi olacağı günlere saatler kalmışken, kendinizi gün boyunca telefonda bulabilirsiniz. Büyük bir hevesle başladığınız bir işte, çevrenizdeki şartlar yüzünden bölünüp motivasyonunuzun yıprandığını düşünebilirsiniz. Gerçek anlamda tepki vermeniz gereken noktalarda daha pasif davranışlar sergileyebilirsiniz. Temmuz'un ne büyük bir güce sahip olduğunu okurken bile yorumlamaya başlayabilirsiniz. Konuşmaların oldukça iddialı olduğuna ama eyleme geçmek konusunda etkin bir tutum sergilemediğine tanıklık edebilirsiniz. Ayrıca çevrenizde dürüst davranmayan insanlarla daha fazla karşılaşabilirsiniz. İş hayatında çevresindeki insanlar tarafından sözleri ile yanlış yönlendirilen kişiler olabilir. Günlük hayatta yeterince dikkatli davranmamaktan ya da dağınıklıktan kaynaklanan kazalar da ayın son günlerinde sık meydana gelebilir. Ayın son günlerine uzun araba yolculuklarına çıkmayın. Ya şimdiden önlem alın ya da Ağustos'un ilk haftasına bırakın.
Gökyüzü bu ay, ünlüleri de mercek altına alacak. Yıldız Tilbe, Sezen Aksu, Deniz Seki, Tuba Büyüküstün, Serenay Sarıkaya; her gün farklı konularla medyaya taşınacak.

ASTRO TERAPİ
Birbirimizle yaşayamıyorken, birbirimizden gidememe hali nedir hiç düşündünüz mü? Ben söyleyeyim bakalım aklınıza yatacak mı? Cehennemimize alıştık da ondan! Kendimizi bir kaşık suda boğulmuş gibi hissediyor, konuşurken dünyayı kurtarıyor, bir şekilde uğraşanın ya işini beğenmiyor ya da ondan daha iyisi şu var deyip dudak büküp küçük dağları biz yaratmış gibi davranıyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA