Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Derin duygular yüzeye çıkacak

Bugün gerçekleşecek olan dolunay, 17 derece ile Plüton'a sadece bir derece uzaklıkta meydana geliyor. Altıncı evde meydana gelmesi ise tüm hizmet sektörünü yakından ilgilendireceğini vurguluyor. Bu süreçte kamu alanlarının en gözde kurumlarının, özelleşme sürecinin de başlayacağını işaret ediyor. Tutkulu, güçlü ve yoğunluğu çok olan bu gezegen imha ve yenileme yoluyla dönüşümü gerçekleştirir. Yani bu sürecin kendi içinde sancılı geçebileceğini de bu vesile ile bizlere gösterecek. Geri giden Plüton'un bu süreçte toplumsal ve yapısal olarak karşımıza neleri çıkartacağına bizler bile inanamayabiliriz. Gözlerimizin gördüğünü aklımız almayabilir!
Ay, Plüton ile kavuşum yaparken ezip geçirebilecek derin ve yoğun duyguları yüzeye çıkartacak. Duygularınız, bağımlılıklarınız konusunda takıntılarımız artabilir. Başka herhangi bir şeye odaklanmakta zorluk çekebiliriz. Düşler, görüntüler, psişik gösterimler veya sezgisel bilgiler ruh halimizi derinden etkileyebilir. Sezgiler, bu dönem bu kadar hassaslaşırken gerçek hislere erişmek, başkalarının bizim hakkımızdaki düşüncelerine vakıf olmak da yeni keşifleri işaret edecek.
Bu dönem yargılama ve şüphe etme, rasyonel düşünce gücünün önüne geçebilir. Bu yüzden mantığı devreye sokmak için çaba göstermemizde fayda var.
İlişkilerde ise; kıskançlık, suçluluk duygusu, aşağılık kompleksi, tehditler, yıldırma, şiddet veya kişisel zararlar kontrol dışı hareketlere neden olabilir. Bu yüzden manipülatif davranışlarla karşılaşabiliriz. Kendimizi böyle olumsuz ve yıkıcı insanlardan ve ortamlardan uzaklaştırmamız en iyisi olacaktır. Duygularımızı anlamak ve ne yapacağımıza karar vermek için kendi kendimizi analiz etmeye çalışabiliriz.

TARTIŞMALAR OLABİLİR
Spor ya da meditasyon yapın, bu süreçte doğa ile baş başa olmak isteyebiliriz. Bu evrede aile birliği, aile içinde huzur arama, sağlıklı iletişim, şiddetli tartışmalar ve iç hesaplaşmalar da olabilir.
Reel hayatta ise; çatışma, fikir olarak uyuşmazlık, gergin ilişkiler arasında tam olarak neye ihtiyacımız olduğu konusunda çelişki yaratabilir.
Bu yüzden toplumla ya da yakın çevremizle uyum halinde olmak zorlaşabilir. Bu dönem hırsları da tetikliyor. İddialı ve egoist yaklaşımlara karşı direnç göstermek ayın teması gibi olacak. İnsanların ya da olayların üstümüze doğru geldiğine tanık olabilirsiniz. Kışkırtma, hız alma ihtiyacı bir yandan daha başarılı ve öne çıkma ihtiyacımızı tetikleyebilir. Muhtemelen bu etkileri en yakınımızdan almamız mümkün; bu kişi ailemizin bir üyesi, yakın arkadaşımız, ortağımız, ev arkadaşımız olabilir.

ASTRO CEVAP
İlişkinizde kara bulutlar olduğunu düşünüyorsunuz ve bazı gökyüzü hareketleri, bunu destekler nitelikte. Ancak unutmamak gerek ki yolunda gitmeyen her sorun aslında sizinle de alakalı. Hayatta nerede eksik kalıyorsunuz ya da ne yapıyorsunuz da fazla oluyor? İlişkinize dair aradığınız cevapların hepsi sizde! Hayatta aradığınız her şey sizi bulacaktır, yeter ki siz ne aradığınızı bilin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA