Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aslan burçları eğlenmeyi sever

Aslan burcunu etkilemek için yola çıktıysanız, öncelikle dediğinizi yaptırmak için ona iltifat etmeniz gerektiğini bilmeniz gerekir. İnsanlara kolay kolay güvenemez. Sizi tanımak istiyorsa uzun uzun gözlemleyecektir. Hatta sizin için hazırladığı özel testlerden geçmenizi bekleyecektir. Dostlarına çok sadık olan Aslan burçlarının, arkadaşlarıyla iyi geçinmelisiniz. Unutmayın, az dostu vardır ama onların da sözlerine kıymet verir. Aşkta liderdir ve ateş grubunun en romantiğini etkilemek kolay değildir! Sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak istiyorsanız, gözlerinin içine bakın, eğer parlıyor ve ışık saçıyorsa doğru yoldasınız demektir. Cömert olan Aslan burcunun, parasını harcamaktan sakınmadığını görürsünüz. Aslan burçlarını baştan çıkarmak için onlara gerekli komplimanı yapmanız gerekir. Ne kadar hoş göründüklerinden bahsedin, o zaman size karşı tavırlarının değiştiğini görebilirsiniz. Aşkta yöneten taraf olmak isteyecekleri için yapacağınız aktiviteleri ona bırakmanızda fayda var. Eğer ilk buluşmada onu bir yere davet etmek istiyorsanız, şık ve özel bir restoran seçebilirsiniz. Aslanlar, pahalı mekanlarda bulunmaktan hoşlanırlar. Yurt dışı seyahatleri ve gece eğlenceleri tam onlara göredir. Ona sadık bir aşık olduğunuzu, hatta bu dünyaya onunla birlikte olmak için geldiğinizi hissettirirseniz, sizi tahmininizden daha çok mutlu edebilir.

BEKLENTİLERİ
Onu güzel sözlerinizle şımartın.
Her zaman özel hissetmek ister.
Mizah anlayışları güçlü olduğu için eğlenceli olmanızı bekler.
Ayrıntılara önem verir.
Kendine değer verir, yapıcı eleştirilerde bulunmaya çalışın.

ASLA YAPMA!
Aslanlar, sevgi ve saygı görmemekten nefret eder!
Onu kısıtlayacak davranışlardan kaçının.
Kaybetme korkusu yaşayan Aslanları terk etmekle tehdit etmeyin.
Özgüvenini yıkmaya kalkmayın, ithamlarda bulunmayın.
Bilmediğiniz konuda fikir yürütürseniz, sizden hızla soğuyacaktır.

ASTRO GÜNDEM
Bugün gökyüzü herkesin kendiyle uğraşmasına sebep oluyor. Ayın su burcundaki konumu Güneşle iletişim kurarken, su ile ilgili problemlerin artabileceğini vurguluyor. Çevrenizde tansiyon ve şeker hastaları varsa dikkatli olmaları gerekebilir. Özelikle medya patronlarını yakından ilgilendiren, şaşırtıcı haberler duyabilirsiniz. Haftanın son gününde teknolojik aletlere dikkat etmelisiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA