Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Oğlak burçları başarıya önem verir

Özgüveni yüksek olan Oğlak burcu, kendi fikirlerine çok önemser. Başarıya önem veren Oğlak, toplum içindeki yerini oluşturabilmek için yenilgiler, belirsizlikler, küçük kazançlarla geçen bir hayat yaşayabilir. Duygusal yaşamın önemli olduğunu düşünse de işleri dolayısıyla sevdiği insana zaman ayırmakta zorlanabilir. Beğendiği, sevdiği insana her şeyi verebilir ama israftan hiç hoşlanmaz. Oğlak'ın güçlü bir hafızaya sahip olduğunu hiçbir zaman aklınızdan çıkarmamanızı tavsiye ederim. Herkese kolay kolay güvenmeyen, tutkularının onu yönlendirmesine izin vermeyen bu burcu etkilemeniz kolay olmayacak, baştan söyleyeyim. Onunla geçireceğiniz zamanı iyi değerlendirmeniz gerekir. Düşünmeden hareket etmemeye çalışır. Ciddi görünüşünün ardında ise duygularının derin, sevgisinin ise çok büyük olduğunu görebilirsiniz. Birlikte olduğu insanın her koşulda yanında olmasını ister.
Oğlak burcuna, kibar ve nazik davranırsanız, ilgisini çekmeye adaysınız demektir. İlk başlarda mesafeli duruşuyla sizi korkutmasın. Güven arayışı bitmeyen Oğlak burcu için yeni bir insanı hayatına almak, risk demektir. Sohbeti siz başlatabilirsiniz. Göreceksiniz, anlattıklarınızı şevkle dinleyecek. Daha çok dikkatini çekmek için ise eğlenceli olun; melankolik Oğlak burcunun buna ihtiyacı olduğunu söyleyebilirim. Duygularını sürekli gizlemeye çalışması sizi endişelendirmesin, zamanla kendisini açacaktır. En önemli ipucu; bir Oğlak'la buluşmak için onun planlarına uygun hareket etmelisiniz. Çünkü onun zaman konusunda bir hassasiyeti vardır. Oğlak burcuyla, sakin, gürültüsüz bir ortamda güzel vakit geçirebilirsiniz. Gürültülü yerlerde kendisini kaos içinde hisseder ve rahatsız olur.

BEKLENTİLERİ
Sevdiği kişiyle sosyalleşebileceği bir beraberliği olmasını ister.
Fikirlerini anlatırken dikkatle dinlenmesine önem verir.
İlişkilerinde bağlılık arar.
Saygı görmek öncelikli duygusudur.
Aşkta mükemmel uyumun peşinden gider.

ASLA YAPMA!
Plansız bir şekilde onunla görüşmeye çalışmayın.
İşi konusunda onu eleştirmeyin.
İlişkiye dair sorumsuzluklar onu çileden çıkarır.
Gereksiz harcamalarınız varsa gözüne sokmayın.

ASTRO GÜNDEM
Merkür-Satürn 120'liği oluşurken deneyimleriyle bize yol gösterecek insanların yanında yer alıyoruz. Detayların çok da önemli olmayacağı bugün, orijinal fikirler üretebilir, öğretici yanınızı ortaya koyabilirsiniz. Özellikle disiplinli olmanın kazandıracağı bugün sistematik olmak, gün sonunda çok şey getirecektir. Ayrıca teknolojik aletlerle ilgili de zor sınavlardan geçebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA