Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kova burcu dilediği gibi yaşar

Hiç kimse gibi olmayı sevmeyen farklı bir burçtur Kova. Sürekli gülümseyen insanlar Kova burcunun dikkatini çeker. Pozitif yaklaşımlardan hoşlanır. Planlı ve dikkatli yaklaşımlarla ilgilenir. İlişki temelini sağlam kuran kişilerle birlikte olmayı tercih eder. Aynı zamanda aşkta entelektüel birikimini paylaşacak birini arar. Dilediği gibi yaşamak en büyük arzularındandır ve özgürlüğünü kısıtlayan kişilere tahammül edemez. Beğenilme duygusunu hissetmeyi ister. Eğer isterse çok iyi bir dinleyici olabilir ve yaratıcı insanlarla iletişim kurmaktan çok keyif alır. Kitaplar, sanat ve bilim en büyük ilgi alanları arasındadır.
Bir Kova burcuyla ilgileniyorsanız, aşkta her türlü iniş çıkışı yaşamaya hazır olduğunu bilmenizde fayda var. Kova'nın tek tutkusu özgürlüktür. Özgürlüğüne engel olmayacak biriyle beraber olmak ister. Eğlenceli ve farklı bir yapıya sahiptir; bu yüzden ona her konudan bahsedebilirsiniz. Nazik davranışlarına aldanmayın çünkü onun kalbini fethetmeniz zordur. Özellikle direkt olarak harekete geçmek yanlış bir adım olacaktır. Kova burcu bilimle oldukça ilgilidir. Onun dikkatini çekmek için ilgilendiği konulardan bahsedebilirsiniz. Bilginize hayran olacaktır emin olun. Karar vermeden önce sizi gözlemlemek isteyecektir ki bu da oldukça zaman alır. İkili ilişkilerde, karşısındakine çok açık olmayı sevmez. Yaratıcı Kova burcu, hayatı çocuk bahçesi gibi görür. Hayalleriyle gerçekler arasında yaşamayı sever. Zaman zaman mesafeli dursa da, bu onun soğuk mizaçlı olduğu anlamına gelmez. Onun gönlünü kazanırken yorulabilirsiniz ama vazgeçmeyin. Sosyal olmayı sever. Bu yüzden onu sosyal ve kalabalık bir ortamda tavlamanız daha mantıklı olacaktır. Ama eğer rutin insanıysanız bir Kova'nın hayatına girmeye kalkmayın; sizi üzebilir. Âşık olduğunda ise kendisini dış dünyaya kapatır ve aşkını hayatının odak noktası haline getirir. Onu ilk buluşmanızda, keşfedilmemiş bir yere götürürseniz çok etkilenecektir. Bir Kova burcu, seveceği insandan farklılık ve zeka bekler, unutmayın.

BEKLENTİLERİ
Detaycı tavrını kabullenmenizi ister.
Yenilikçi ve yaratıcı duygularına uyum sağlamanız gerekir.
Aklıyla hareket eden bir sevgiliyle mutlu olacağını düşünür.
Sevdiği kişinin hayal gücünün geniş olmasını bekler.

ASLA YAPMA!
Özgürlüğünü kısıtlamamalısınız.
Kıskanç ve baskıcı tavırlardan uzak durmalısınız.
Kusurlarını yüzüne vurmanız onu öfkelendirir.
Ufak tefek sorunları büyütmeyin

ASTRO PSİKOLOJİ
Düşünmeden davranmanın ve fütursuzca konuşmanın maddi kayıplara neden olacağı bugünün telafisini yapmak zor olabilir. Bu sebeple elinizden geldiğince tarafsız konuşmak ve fevri davranışlarda bulunmamak birtakım sorunların da önünü açacak. Bol stratejiye, bol rekabete, bol bol sosyal medya ve iletişim ağlarına, bolca da tabuların yeniden tasarlandığı bir döneme hazır olun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA