Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burçlara düğün tavsiyeleri

Üstü üste nikah davetleri alıyoruz. Bu dönemde en çok konuşulacak konular arasında yine gelinlerin stilleri ve düğünler var. Hal böyle olunca ben de size gelin-damatların burçları hakkında bir yazı hazırlamak istedim. Peki, sizin burcunuz, sizin düğününüz hakkında ne söylüyor?

Koç: Her şeyin en iyi şekilde, kısa sürede organize olduğu bir düğün isteyeceğine şüphe yok. Tavsiyem, detaylarda abartıya kaçma.

Boğa: Düğününde romantik bir tema hakim olmalı. Ölçülü salaşlık ile sofistike tarzlar arasında güzel bir denge kurmak tam anlamıyla seni yansıtacak.

İkizler: Parti tadında bir kutlama yaptığını herkese gösterecek bir tarz seçeceksin. Düğününe gelen herkesin eğlencenin tadını çıkarmasını da istiyorsan, canlı renklerden ve şaşırtıcı detaylardan kesinlikle kaçınma derim.

Yengeç: Asla modası geçmeyen, klasik şıklığın hakkını veren bir tarzın var. Mavi tonları, beyaz renkler ve inciler, beyaz güllerin yer aldığı bir dekorasyon mutlaka seni yansıtacaktır.

Aslan: Sadece o gecenin değil, günün yıldızı sensin. Abartıdan ödün verme. Altın rengini senden daha iyi kim kullanabilir? Zevklerine güven.

Başak: Abartılı değil, ölçülü ve sade şıklık fikirleri sürekli değişen seni dahi düğün gününde çok memnun edecektir.

Terazi: Bu kadar önemli bir günde heyecandan aklından fikirlerin de uçup gideceğini düşünürsek, şu üçünü mutlaka düğün dekorasyonuna dahil et; renkli taze çiçekler, feminen detaylar, soft renkler…

Akrep: Duygularının rengi siyah ve beyaz arasında seyrediyor. Viktorya dönemini hatırlatan detaylar, kırmızının tonları, mumlar; herkese aşk koktuğunu hissettirecek.

Yay: Seni yansıtacak bir düğünde mutlaka olması gereken detaylar; zengin renkler, bohem aksesuvarlar.

Oğlak: Klasik ve rafine bir zevke sahip olduğunu seni tanıyan herkes bilir. Hollywood ışıltısını yansıtan resimlere ve filmlere mutlaka göz at derim. Göz alıcı detaylar bu düğünün olmazsa olmazı!

Kova: Şehir dışında yeşilliklerin içinde bir alanda herkese unutulmaz bir gün yaşatabilirsin. Dekorasyonunda beyaz güllere ve egzotik buketlere yer vermelisin.

Balık: Yaz düğünü denince deniz kenarı ya da havuz başı mekanlar mutlaka gözden geçirilir. Eğer imkanın yoksa marin temalı bir dekorasyonla yaz ruhunu en iyi şekilde yansıtacak güzel bir düğün yapabilirsin. Beyaz ve mavi tonlar senin rengin.

ASTRO GÜNDEM
Bugün, aşkı temsil eden Venüs, devrim gezegeni Uranüs ile 60'lık açı yapıyor. Bu açı, modacı ya da moda ikonu olarak bilinen kişilerin sansasyonel haberlerini gündeme getirirken; bugünlerde birilerinin telefon konuşmalarının medyada büyük yankı uyandıracağını da vurguluyor. Göz önünde bulunan kişilerin evlilik haberleri de gündeme bomba gibi düşebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA