Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Güneş tutulması hayatlarımıza dokunuyor

Dün gerçekleşen güneş tutulmasının yanı sıra yaşanan yeniay, herhangi bir yeniay ile karşılaştırılmayacağı gibi soyut-somut uyanışının göstergesi olarak da düşünülebilir. Dün yaşanan güneş tutulmasının etkilerini Ekim ayına kadar net bir şekilde göreceğimizi belirtirken, bugün de hâlâ frekansında olduğumuz güneş tutulması esnasındaki yeniayın etkilerini anlatacağım. 90 dakikadan fazla süren güneş tutulması, bir döngünün sonunu ve yeni bir döngünün başlangıcını temsil ediyor. Bu da demektir ki astrolojide en güçlü ve en önemli husus olan güneş-ay kavuşumu gerçekleşirken; tüm olasılıkları masaya yatırmamızı sağlayacak. Ama bu, tabii ki üç günlük ilişkiler için geçerli olmayacak; et-tırnak ilişkileri sınanacak. Hepimiz, küçük büyük demeden geleceğe yönelik yeni planların hazırlıklarını temsil ederken, yenilikçi ve yaratıcı olmak için bir telaşa gireceğiz. Tabii dünya bu kadar sert virajlar alırken; duygusal zaafları olan, topluma mal olmuş kişilerin yeni yollar aradığını, yeni yapıların örgütlenip sokak protestolarında aktif rol alacaklarının da habercisi olacak.
Yüreklerde tutulan güneş, hayatlarımızda derin izler bırakacak.
Aslan'ın kalbinde meydana gelen güneş tutulması; başarı, güç, otorite, etki, şeref ve zenginliği yeniden toplumlarda ve gündelik hayatlarımızda dizayn ederken artık doğrunun kişiye göre değiştiğini göreceğiz. Bununla birlikte aile şirketleri olan kişiler ise kıskançlık, kin, düşmanlık, şiddet ve çöküşe de yol açabilecek sırları ifşa edecekler.
Özellikle 1948–1959 yılları arasında doğanların Plüton'unun da etkili olacağı tutulma, bu yaşlarda itibar sahibi kişilerin sevdikleriyle ve emekleri ile sınanabileceğini işaret ediyor. İyiyi ve kötüyü ayrıştıran güneş tutulması ve yeniay hepimize yeni kapılar da açacak.

ASTROPSİKOLOJİ
Eğer bugünlerde bir meseleyi çözmeye çalışıyorsanız;
Israrcı olmayın
Laf sokmayın.
Konuya başkalarını dahil etmeyin.
Sadece bu işin mutlaka hallolacağına odaklanın.
Sosyal medyada daha çok okuyan olup paylaşımlarınızı azaltın.
Geçmişi asla konuşmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA