Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Evinizi burcunuza göre düzenleyin

Stilimizi yansıttığımız yaşam alanları aslında iç dünyamızın da en net göstergelerinden biridir. Astrolojinin rehberliğinde, burcunuza göre bu sezon, evinizin olmazsa olmazlarına göz atalım...
Koç: Güzel bir şömine yapabilirsiniz. Kaliteli ve dekoratif bir sesmüzik sistemi kurabilirsiniz.
Boğa: Mutfak dolaplarını yenileyebilir, ada mutfak yaptırabilirsiniz. Değerli tablolar ya da şık ve kaliteli çerçeveler satın alabilirsiniz.
İkizler: Salonunuzun bir kısmını okuma köşesi olarak dekore edebilir, modern bir kütüphane yaptırabilirsiniz. Yağlı boya tablolar ve ahşap dekoratif mobilyalar alabilir, evinizin ruhunu farklılaştırabilirsiniz.
Yengeç: Yemek odası takımınızı yenileyebilir, davetlere uygun yemek takımları, kadehler, aksesuvarlar ve oda kokuları alabilirsiniz. Çalışma odanızı daha fresh bir hale getirebilirsiniz
Aslan: Evinizde 3D duvar kağıtları kullanabilirsiniz. Yatak odanızda daha parlak ve egzotik bir dekorasyona gidebilir, aydınlatma sistemleriniz yenileyebilir, gösterişli ve kullanışlı bir makyaj masası satın alabilirsiniz.
Başak: Sinema keyfi yaşayabilmek adına yeni bir LCD televizyon alabilir, kaliteli bir ses sistemi edinebilirsiniz. Evinize yansıtacağınız Vintage tarzla bütünlük sağlaması için antik saat, yağlı boya tablolar, antik objeler alabilirsiniz.
Terazi: Balkonunuzu tadilattan geçirebilir, bambu oturma grubu satın alıp rahat bir ortam yaratabilirsiniz. Evinizin daha geniş görünmesi için ayna tercih edebilirsiniz.
Akrep: Aletli pilates seti alıp bu yıl evinizin bir odasını spor yapabileceğiniz bir alana dönüştürebilirsiniz. Barok tarzı bir salon için yeni mobilyalar, şık ve gösterişli avizeler ya da abajurlar satın alabilirsiniz.
Yay: Salonunuzun görselliği ve sıcaklığı ile uyum sağlayacak bir şömine yaptırabilirsiniz. Mobilyalarınızı değiştirip çok daha spor bir oturma odası dizayn edebilirsiniz.
Oğlak: Amerikan mutfak olması için mutfak ve oturma odanızı birleştirebilirsiniz. Sinema odası yapabilirsiniz.
Kova: Bahçenizi ya da terasınızı daha kullanışlı hale getirebilir, şık ve rahat mobilyalarla her mevsime uygun, keyifli bir ortama dönüştürebilirsiniz. Çalışma odanızdaki mobilyalarınızı, kütüphanenizi yenileyebilir, modern dokunuşları olan mobilyalarla döşeyebilirsiniz.
Balık: Deniz ve gemi temalı objeler, aksesuvarlar, açık mavi bir kitaplık, beyaz, mavi ve kırmızı renklerin hakim olduğu mobilyalar satın alabilirsiniz. Şık, modern tasarım mobilyalar yaptırabilirsiniz.

ASTRO TAVSİYE
Hayatta her zaman türlü türlü sınavlara tabi tutulacağımızı kabul edip her anımızın güzel geçme olasılığının olmadığını ve zorlukları aşma yollarımızla biz olduğumuzu bilerek yaşamalıyız. Hiç kimseyi denetleyerek bir yere gelemeyeceğimizi anlayarak, çevremizdekileri yaşamımıza göre şekillendiremeyeceğimizi kabullenirsek, hayat herkes için çok kolaylaşır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA