Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Herkes kararlarına göre davranacak

Eylül ayının düşük tempoda başlaması sizi yanıltmasın, bugünden itibaren Eylül'ün ruhunu yaşamaya başlıyoruz. Bu döngüyü adeta şafağın sökmesi gibi de algılayabilirsiniz. Son 3.5 yıldır çözümleyemediğiniz sorunların hal olduğuna bu ay şahit olacaksınız; hazır olun!
Eylül ayının ilk haftası tahmin edemediğiniz kadar yüzleştirici ve kararlı olacak.
Bu ay herkesin hayata bakış açısının değişmesi sizi şaşırtmasın.
Bir taraftan hedefleriniz değişirken, farklı bakış açılarına da kulak vermek isteyebilirsiniz.
Yetenekleri konusunda küçümsediğiniz insanların başarıları konuşulurken, aslında siz de bu durumdan etkilenerek kendinizi keşfedeceksiniz.
Hayata dair ideal döngünün bu ay başladığını söylememe dahi gerek yok; kendi dönüşümünüzü yaşarken bunu çok derinden hissedeceksiniz.
İletişimde ani çıkışlar, öfke patlamaları, inatlaşmalar, eleştiri ve iğneleyici konuşmalar daha baskın bir hale gelecek.
Bu ay bireylerin birbirlerini ikna etmekte en çok zorlandığı ay olacak. Çünkü herkes kendi kararlarına ve fikirlerine göre hareket etmeyi tercih edecek.
Eylül ayı ideallere uygun bir konsepte bürünerek, hedeflerine ulaşmak isteyen herkese akılcı çözümler sunacak.
Yani anlayacağınız bu ay yaşanan her deneyim 2018 yılının temelini oluşturacak.
Şaşırtıcı ve ilginç olayların yaşanacağı bir aya hazır olmanız gerekiyor. Bu ay emek verip kazanamayan kalmayacak.
Sabırlı natal haritalar da Eylül ayının hakkından gelip fırsatları değerlendirecek

ASTRO TAVSİYE
Hafta başından beri sorunları çözmek yerine göz ardı ediyor olabilirsiniz. Fakat bugün konuşmaktan çekinmemelisiniz. Her daim şükrederek hem hayatınızı kolaylaştırabilir, hem de kaygılarınızın öfkeye dönüşmesine engel olabilirsiniz. Herkese kazandırmayı planlayan Eylül'de yalnızca kendinize ve iyi olana yönelmeniz, 2018'in de zeminini hazırlayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA