Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Evliliğinizin burcunu öğrenin

Bugünlerde evlilikler bu kadar konuşulup ilişkiler toplumda masaya yatırılmışken, gelin sizinle evliliğin burçlarını inceleyelim.
Tek bir kişinin doğum tarihi nasıl onun hayatıyla ilgili ipuçları veriyorsa, iki kişinin evlilik tarihi de evlilikleri ile ilgili ipuçları veriyor.
Şimdi yapmanız gereken, evlendiğiniz tarihin hangi burca denk geldiğini bulmak...
KOÇ: Kesin ve açık olmak önemlidir. Davranışlar, ani tepkiler sert olabilir. Taraflar sık sık hiç düşünmeden eyleme geçebilir. Tutkulu ve ateşli bir birlikteliktir. Aşk ve romantizm yaşanacaktır.
BOĞA: Aşk ve uyum önemli bir yer tutar. Önemli kararlar sürüncemede kalabilir, bu sonuçsuzluk ince eleyip sık dokumaktan kaynaklanır.
Karar verme aşaması uzun olsa da karar verildiğinde uygulanır.
İKİZLER: Sürprizlerle doludur.
Çözülmeyeceğinden neredeyse emin olduğunuz anlaşmazlıklarınız çözülürken, çok küçük tartışmaların nasıl büyüdüğünü anlamayabilirsiniz.
Duygu geçişleri hızlıdır.
YENGEÇ: Düzenli bir ilişki ve aile özlemi çektiklerinden heyecana ve tutkuya bağlı olmazlar. Aile onlar için dünyanın en önemli kavramıdır.
Çiftler birbirlerine karşı şefkatli olduğu gibi, aynı zamanda çabuk kırılabilirler.
ASLAN: Boş oturmak, evde bir şeyler yapmak bu tarihte evlenen çiftler için geçerli değil.
Tartışmanın bol olduğu, çiftlerin önce kendilerini düşündükleri ama sadakatin ve sevginin asla es geçilmediği uzun bir evlilik olur.
BAŞAK: Bu evlilik, daha en başta kendini belli eder. Olgun bir evlilik hayatları vardır. Duygusaldırlar, düşüncelerini hemen harekete dönüştürmezler.
Güven önemli bir yer tutar evliliklerinde. Üstün bir gayret ve sabırla aşkları için yaşarlar.
TERAZİ: Eşler birbirlerini tamamen sahiplenirler. Çiftler, evlilikte birbirlerini oldukça destekler.
Anlayışlı ve adil bir evliliktir. Evde yüksek sesli kavgalar yaşanmayacağı gibi, evin içi lüks ve modern bir dekorasyona sahip olacaktır.
AKREP: Tutku ön plandadır.
İlişki dikkatli, sevgi dolu, birbirini her konuda destekleyen bir yapıda gelişir. Kıskançlık eksik olmaz ve evliliklerini korumak için ellerinden geleni yaparlar.
YAY: Eşler, kendilerini aşka adar ve düşüncelerini açıkça belirtirler.
Birbirlerini elde ettikten sonra taraflar kendini geri çekebilir.
Birlikte gezmekten keyif alırlar.
OĞLAK: İstikrar ve mahremiyete önem verilir. Güven en önemli unsurdur. Birbirlerinden emin olduklarında sevgi ve saygı dolu, her konuda destekleyen bir birliktelik olur. Neredeyse ölene dek sürer.
KOVA: Gereksiz samimiyetlerden hoşlanmayan bir evliliktir. Görünümden çok zekaya önem verilir.
Çiftler uyumlarıyla büyük bir çekim alanı yaratır ve kalabalıkta bile fark edilirler.
BALIK: Gözlerin hiçbir şeyi görmediği, hatta bu körlüğün bazen büyük hataları dahi görmemeye vardığı durumlara müsait evliliklerdir.
Özel günlere çok önem verildiği gibi, bugünler kutlama yapılmadan geçilmez.


ASTRO GÜNDEM
Mars, Uranüs'e destek çıkıyor! Teknoloji büyük markaların derdi oluyor. Devletler, uluslararası markaları etkileyecek ticari kararlar alırken, söz sahibi insanların açıklamalarının etkisinin devam edeceği günler yaşayabiliriz. Gün içinde yakın bulduğumuz insanların ölçülü davranışlarına anlam veremeyebiliriz. Özellikle ikili ilişkilere dikkat!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA