Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bayramda ruhunuzu dinlendirin

Ağustos ayının yoğunluğu, temposu hâlâ üzerimizdeyken ve hazır ortalık sakinken ve bayramken zihninizi dinlendirmeye ne dersiniz? Sizin için yıldızlardan referans alarak bir liste hazırladım.
Kendimizi bulmamızla beraber düşünmeye ve hayatı hesap etmeye başlarız. Hedeflerimizle zihnimiz arasında köprü kurarak, gerçek dünya ile arzularımızı kavuşturmanın aslında bizim elimizde olduğunu geç de olsa fark ederiz. Tecrübelerimizden yola çıkarak gördük ki, bilinçaltının yüklemelerine hakim olmamız şart. Gerçek dünya ile arzularımızı kavuşturmak aslında bizim elimizde. Birisinin yolunda gitmeden önce kendimiz için en iyi olanı bilmemiz gerekir.
Gelin, siz önce kendi yüreğinize inanın ve güvenin. Kendi yaşamınızda mucizeler yaratın.
İnancınız, aklınıza ve kalbinize birlikte hakim olsun. Ve kimseye teslim olmasın. Bırakın, hayalleriniz de, dualarınız da sadece size ait olsun.
Eğer bir planınız olursa, ne istediğiniz bilinçaltınız tarafından doğru kodlanır ve beyniniz size çözüm yolları arar.
İnanç, neye odaklandığınız ile şekil alır; olumsuza yoğunlaşırsak olumsuz, olumluya odaklanırsak olumlu! Daha önceki deneyimlerinizden yola çıkarak istediğiniz gibi gitmeyen olayları şekillendirebilirsiniz.
En menfaatsiz niyet, başkası için istediğin iyiliktir. Birisi için sağlık ve mutluluk istediğinizde emin olun sizin için de aynısı gerçekleşecektir.
Evrenden başkası için ne istiyorsanız, hayat size de aynısını getirecektir.
En büyük zenginlik kalpten edilen şükürdür.
Hedeflerinizi kalbinize koyarak tüm benliğinizle edeceğiniz şükür, sahip olmak istediğiniz huzurun anahtarını size verecektir.
İstediklerinizi sesli dile getirmek, kararlılığınızı ve inancınızı gösterir.
Zihninizin önünüze koyduğu engelleri aşacak güce sahipsiniz.
Bu gücü fark etmekte geç kalmayın!

ASTRO GÜNDEM
Merkür, Mars 180'liği iletişime güç katarken, ikili ilişkilerde tartışmaları artırabilir. Son derece detaycı olacağımız bugün, aşırı hassas ve sinirli yapımız ön planda olacak. Çevrenizdeki insanların olumlu davranışlardan uzak olduğunu gözlemleyebilirsiniz. İddialı halleriyle gündemde yer alan siyasi liderlerin iddialı çıkışlarını gereksiz bulabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA