Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Mars, sert çıkışlara sebep olabilir

Size bugün Mars'ı anlatacağım. Mars, gökyüzünde sahneye çıkmaya hazırlanıyor ve bu hepimizi yakından ilgilendiriyor. Mars; savaş, kavga, fetih, mücadele, cesaret ve atılganlık gezegenidir. Hepimizin haritasında mutlaka doğduğumuz ay ve güne göre bir köşede duruyordur. Bugünlerde ise her zaman olduğundan biraz daha farklı duracak ve hayatlarımızda sivri çıkışlar olarak etkisini gösterecek. Yani güç gösterisi yapmaktan çekinmeyeceğiz.
Mars'ın etkisindeki kişiler, toplumda dikkatleri üzerlerine çeker. Bu kişiler; aceleci, sabırsız, çabuk sıkılan ama yeri geldiğinde inatçı bir ruh haline sahiptir.
Size bugün evleri anlatacağım. Yarın ise Mars'ın, Başak burcuna geçişiyle hayatımıza neler getireceğinden bahsedeceğim. Mars, 12 evi gezerken bizi nasıl etkiliyor?
Mars, haritanızda 1. evde ise: Sabırsız ve saldırgan bir yapınız vardır. Başkalarının üzerinde etki bırakmak istersiniz. Bir kere destek görürseniz, atılım yapmakta tereddüt etmezsiniz. Olaylarla açıkça yüzleşmeye eğilimlisiniz.
Mars, haritanızda 2. evde ise: Parayla uğraşmaktan çok, para kazanmak için enerji ve isteğiniz vardır. Hareket eksikliği, sizde para eksikliğinden daha çok mutsuzluk yaratır.
Mars, haritanızda 3. evde ise: Dikkatinizi uzun süre toplayamazsınız; her şeyi hemen bilmek istersiniz. Tecrübeleri en iyi şekilde kullanırsınız. İğneleyici bir diliniz vardır.
Mars, haritanızda 4. evde ise: Enerjinizi ev ve aile yaşamına yoğunlaştırırsınız. Emlakçılık, dekorasyon, mimarlık, aile danışmanlığı gibi işler yapabilirsiniz. Yaşam tarzında erkeksi davranışlar gösterirsiniz.
Mars, haritanızda 5. evde ise: Yaratıcı projeler, aşk ve fiziksel zevkler için her zaman enerjiniz vardır. Kuvvetli, rekabetçi, sportif faaliyetleri seven, esprili, kendi isteklerine düşkün birisi olarak tanınırsınız.
Mars, haritanızda 6. evde ise: Çok çalışkansınız. Sağlık, fiziksel zindelik ve spor faaliyetlerini yakından takip edersiniz. Riskli meslekleri seçmeye eğilimlisinizdir.
Mars, haritanızda 7. evde ise: Kişisel ilişkiler, evlilik ve iş ortaklığı sizin için önemli ama kurulması kolay olmayan bağlardır. Başkalarıyla ilişkilerinizi kestiğinizde zarar görebilirsiniz.
Mars, haritanızda 8. evde ise: Dikkatinizi topladığınız anlarda enerjiniz de yoğunlaşır. Her çeşit kaynak ve bilgiye sahipsinizdir. Doğal bir zekanız vardır. Birden çok şeyi bir arada yapabilirsiniz. Gizlice hareket etmeyi seversiniz.
Mars, haritanızda 9. evde ise: Yükseköğretim veya özel eğitime ilgi duyarsınız. Politika, felsefe, din, sosyoloji, sanat, yayıncılık alanlarında çalışabilir ya da yabancı ülkelere yoğun şekilde seyahat edebilirsiniz.
Mars, haritanızda 10. evde ise: Topluluklarda ilgi çekmeyi seversiniz. Nasihat almaktan hoşlanmazsınız. Hırslı ve atak bir kişiliğiniz vardır.
Mars, haritanızda 11. evde ise: Hiçbir zaman sahip olduğuyla yetinmeyen birisiniz. Az arkadaşınız vardır.
Mars, haritanızda 12. evde ise: Hareketleriniz pek fark edilmez. Gizli şeyler ilginizi çeker. Bilinçaltı ve rüyalarla ilgilisiniz.

ASTRO GÜNDEM
Ay, Jüpiter 120'liği ile yüreklerdeki baskı dağılmaya başlıyor. Bugün kaybedilen güven toparlanırken, bunun ödülü maddi kazanç olacak. Alım-satım, yatırım gibi konular ön plana çıkarken, göz önünde olan ve ticaretle uğraşan kişilerin kazançlarıyla ilgili haberler okuyabiliriz. Bu açı, baskıların azalmasını ve ikili ilişkilerde uyumu ve anlaşmayı işaret ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA