Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İlişkileri bitiren hatalar

Mevsimin döndüğü ilk günde, ilişkilerde bilsek dahi kendimizi yapmaktan alıkoyamadığımız sorunlardan bahsetmek, yıldızlardan aldığım ilhamla bazı hatırlatmalar yapmak istiyorum.
Kendinize karşı dürüst olun ve yaptığınız hataların ilişkinize ne kadar zarar verdiğini şöyle bir düşünün.
Bu yazımda size ayrılma nedenlerini anlattım. Bakalım bu yanlışlardan hangileri size tanıdık gelecek?
• Hayatını çok kurcalamak.
Sevgilinizin/eşinizin sosyal medya hesaplarını kurcalamak için içinizde sınırlandırılamaz bir istek var mı? Durun, tutun kendinizi! Sürekli ne yaptığını, kiminle konuştuğunu, nereye gittiğini sormayın. Sakınan göze çöp batar... Unutmayın ki, küçücük bir şüphe aklınıza bir kere yerleştiğinde onun gelişmesini engellemek imkansızdır.
• Sıkıntınızı doğrudan ona anlatın, başkalarına değil.
Aranızdaki problemleri yine kendi aranızda çözmelisiniz.
Elbette dışarıdan, objektif bir bakış açısının da faydası olduğu durumlar vardır.
Fakat genel olarak, sizin arkadaşlarınız, sizin duygularınıza daha yakın olduğundan sizi haklı görmeye de daha yakın olacaktır.
• Kendiniz ve duygularınız hakkında dürüst olun.
Bir sorun varsa, söylemekten çekinmeyin. Sevgilinizin/eşinizin 'Ne oldu?' sorusuna 'Bir şey yok' yanıtını vermeyin. 'Canım sıkkın, çünkü yaptığın şeyden hoşlanmadım' deyin. Neden çekineceksiniz ki, bu ilişki sizin, sevdiğiniz sizi dinlemeye hazır. Bir şey yokmuş gibi davranmak, duygularınızı gizlemek neden? Açık olun, direkt olun.
• Sırlarını saklayın.
Onun size güvenerek anlattığı sırlarını yakın arkadaşlarınızla paylaşmayın. Onunla dalga geçmeyin, gururunu incitecek sözler sarf etmeyin. Aynı şeyin size yapılmış olduğunu düşünün.
• Onu olduğu gibi kabul edin.
Biriyle birlikte olmaya karar verdiğinizde onun olduğu halinden hoşlanmış olduğunuzu unutmayın.
Onun özelliklerini değiştirmeye çalışmayın, kendinize yontmayın.
• Son sözü siz söylemeye çalışmayın.
Kavgalarda en büyük problem iki tarafın da 'Son sözü ben söylemeliyim' inadıdır. Kavga elbette anlaşmazlık yüzünden çıkar ama bunu bile bir avantaja çevirmek mümkün olabilir.
İki taraf da anlaşma amacıyla hareket ederse sonuca ulaşabilirsiniz.
• İçinizden geldiği gibi davranın.
Rol yapmayın.
Moraliniz bozuksa, bozuktur.
Gülmeye çalışmayın; bu sizi birbirinizden uzaklaştırır.

ASTRO GÜNDEM
Bugün Mars-Jüpiter 45'liği ani olayları, hukuksal sorunu olanlar için sürpriz gelişmeler olacağını vurguluyor. Bu sene ev almışlara veya taşınmışlara yaptırımlarla dolu bir gün olabileceğini işaret ediyor. Ticaret, turizm ve seyahat sektörlerini olumsuz etkileyecek haberler gündeme gelirken, uluslararası şirketlerin yapılanmasında değişiklikler olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA