Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Koç burcundan hoşlanıyorsanız...

Cana yakın, cazibeli, sosyal hayatı dolu dolu yaşamayı seven ve oldukça renkli görünen bir burçla tanışmaya hazır mısınız? Son derece hareketli ve dinamik olan Koç burcunda, güçlü bir ben duygusu vardır. İstekleri de son derece kuvvetlidir. Yaşamını isteklerinin yönlendirdiğini söyleyebilirim.
Dürüstlük, heves, bağımsızlık ve cesaret, Koç'un yaşam kaynaklarıdır. Boş teorilere kafa yormayan, duygusal inceliklerle vakit harcamayan, dışa dönük bir idealisttir. Sevdiği kişiye sahip çıkan Koç burcu, size kalbini açtıysa korkmayın. Çünkü aşk kapısını çalarsa ondan vazgeçmek istemez!
Koç'un olmazsa olmazı iletişimdir.
Onunla birlikte olmak istiyorsanız, mutlaka açık olmalı ve iletişim kanallarınızı kapatmamalısınız.
Eğer bir Koç burcundan hoşlanıyorsanız, onun cesur hallerinin büyüsüne kapılmışsınız demektir. 'Ona ilgi duyuyorum ama ne yapacağım?' diyorsanız, ilk buluşmada nereye gideceğinizi, onun belirlemesine izin verebilirsiniz. İşte Koç burçları hakkında tüyolar:
Mücadele ederek hoşlandıkları kişiye ulaşmak isterler.
Sevgilisinin güzel ve güler yüzlü olmasından hoşlanırlar.
Belli konularda ikna edilmeye ihtiyaçları olabilir.
Birlikte olacakları kişiden pozitif yaklaşım beklerler.
Olumsuz duygularla baş edebilme gücünüzü görmek isterler.
Baskıcı tavırlardan hiç hoşlanmazlar.
Hayatına sınırlar koyan kişilerle anlaşamazlar.
Abartılı davranışlar sergilerseniz, onu kendinizden uzaklaştırabilirsiniz.
Onu iyi dinlemezseniz, samimiyetinizden şüphe eder.

ASTRO GÜNDEM
Güneş-Jüpiter kavuşumu, elde etmek istediğimiz her konuda yeni yollar bulabileceğinizi söylüyor. Hükümetler arasında uzun vadeli anlaşmalar yapıldığına şahit olurken, uluslararası kuruluşların Ortadoğu ülkeleri için harekete geçtiğini görebiliriz. Olumlu gelişmeleri beraberinde getiren gün, sürpriz isimlerin bebek haberlerini duymamıza sebep olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA