Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yengeç burcundan hoşlanıyorsanız...

Merhametli yapıları ve iyi niyetleriyle çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen bir burçtur. Yumuşak huylu olan Yengeç burçlarının iç dünyaları da oldukça zengindir. Konuşmaları akıcıdır. Evine, ailesine bağlılığıyla tanınan Yengeçler, kendilerine duyarlı davranan insanlarla iletişim kurmak isterler. Empati kurma konusunda çok başarılıdırlar.
İlişkilerinde de genel olarak yapıcı olma eğilimindedirler. İlişkilerinde bağlılık arayan Yengeçlere sevecen davranırsanız, size karşı ilk izlenimi mutlaka olumlu olacaktır. Onun her şeyini önemsemeli, hassasiyet gösterdiği her konuya sevecen bir şekilde dört elle sarılmalısınız. Yaptıklarını övmeyi, ona huzur ve güven vermeyi bilmelisiniz. Sevginizden şüphe duymaması için, ona olan aşkınızdan bahsetmeli ve ne kadar mutlu olduğunuzu söylemelisiniz.
Ailesine ve içinde yaşadığı yuvadaki herkese karşı saygı göstermeli ve ona ait her şeyi korumaya özen göstermelisiniz. Yengeçler, özellikle annelerine çok düşkündür. Kaleyi içten fethetmek istiyorsanız, buyurun size küçük bir tüyo...
Yengeç insanına kırıcı davranmazsanız, saygısını kazanabilirsiniz. Onun kalbine giden yolda ruhuna hitap etmeyi iyi bilmelisiniz. Nelerden hoşlandığını, alışkanlıklarını bir dedektif gibi inceleyip onu tanımaya çalışmalısınız.
Yengeçler onları düşündüklerini belli eden ve şefkat gösteren insanlara hayır diyemez. Duygusuz yapılan her hareket onlar için kırıcı ve inciticidir. Bu yüzden siz siz olun asla bir Yengeç burcuna kaba davranmayın.

Beklentileri neler?
Yaptıklarını övmelisiniz.
Ona huzur ve güven verirseniz, yanınızda kalacaktır.
Sevginizden şüphe duymaması için ona olan aşkınızdan bahsetmeyi ihmal etmemelisiniz.
Onunla ne kadar mutlu olduğunuzu hissettirmelisiniz.
Önceliğinin anlaşılmak ve duygularını paylaşmak olduğunu unutmayın.
Sizi sinirlendirse bile, sert tepki vermeyin, mutlaka gönlünüzü alacaktır.
Detaycı olduğu için onu eleştirmeyin.
Başka insanların yanında onunla tartışmamaya özen gösterin.
Ona ve ailesine asla saygısızlık yapmayın.
Güvenini sarsmayın.

Yengeç ünlüleri:
Sezen Aksu, Deniz Seki, Serenay Sarıkaya, Engin Akyürek, Selçuk Yöntem.

ASTRO GÜNDEM
Merkür-Plüton 135'liği, dijital medyada çıkacak asparagas haberlerin toplumu ikiye bölmesine yol açabilir. Herkesin niyetinin ortaya çıkacağı bugün çevremizde yaşananlara yetişemeyecek ve magazin dünyasının hızına da şaşıp kalacağız. Bir süredir iş arayan ve 1970-84 yılları arasında doğanlar için şans kapıları sonuna kadar açık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA