Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Akrep burcundan hoşlanıyorsanız...

Akrep burcu, hayatında hep bir amacının olmasını ister. Hayal dünyaları çok geniştir. Kararları keskin ve kesindir. O yüzden onu aldığı bir karardan döndürmeniz çok zordur! İçgüdülerinin kendisine en iyi yolu gösterdiğini düşünür. Bazı Akrepler karamsardırlar ama bu, yaşamın güzelliklerini görmeyecekleri anlamına gelmez. Sadece bu özellikleri yüzünden önlerine sunulan iyi fırsatları kaçırabilirler. Akrep burcu, intikamcı değildir, sadece söylenen hiçbir sözü unutmaz. Kendi yaşam çerçevesinden çıkmak istemez. Hırslı ve duygusal yapısıyla dikkat çeker. Gerçeği bulmak için çevresine karşı acımasız olduğu kadar, kendine de acımasız olabilir. Akrep burcunun kalbini kazanmak istiyorsanız çok dikkatli olun. Onları anlamak zordur. Fakat bazı şeyler onun için asla değişmez. İlk olarak onun güvenini kazanmalısınız. Bunun için en önem verdiği şey içtenlik… O konuşurken, dünya durmuş gibi davranın. Bütün dikkatiniz onun üzerinde olsun. Akrep burcu, merak eder ve sorgular. Geçmiş bir olayı anlatırken, detayları atlamayın, aksi takdirde size inanmayabilir. Akrep burcuna yakın olmak için önce ruhuna hitap etmelisiniz. Bildikleri konularda konuşur çünkü gereksiz konuşmalar onun için zaman kaybıdır. Kendinden çok emindir. Girdiği her tartışmada, ezici bir üstünlüğü vardır. Kalbinin ne kadar yumuşak olduğunu gizlemek isteyeceği için onu etkilemek için zamana ihtiyacınız olacak.

BEKLENTİLERİ NELER?
Seçilmiş değil, seçen olmak ister.
Kendisini rahatlatan ortamlarda bulunmayı tercih eder.
Onunla geçmişi değil, geleceği düşünmenizi bekler.
Tutkuyla inandığı konulara saygı duymanız gerekir.

ASLA YAPMA!
Onu sorgulamayın.
Kalbini kırmayın.
Düşünmeden konuşmayın çünkü sözlerinizi unutmayacaktır.
Özensiz küçük bir hareketinizi bile uzun süre aklından çıkarmaz.
Tanımadığı insanları hayatına birdenbire sokmaya çalışmayın.

Akrep burcu ünlüleri: Arzum Onan, Özge Ulusoy, Gökçe Bahadır, Kıvanç Tatlıtuğ, Mustafa Ceceli, Ahmet Kural.

ASTRO GÜNDEM
Venüs-Plüton 120'liği sevenin çok sevebildiği, kıskananın da gizleyemediği bir gün olacağını vurguluyor. Önemli görüşmeleri olanlar, farklı dedikodular duyabilirsiniz. Özellikle fikir ayrılığı yaşanan konularda uzlaşmak çok daha zor olacak. Siyasiler arasında görünen ile görünmeyenin arasındaki savaş, yavaş yavaş su yüzüne çıkıyor ve hepimiz izliyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA