Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Jüpiter-Akrep döngüsü başlıyor

Sonunda beklenen gökyüzü konumu gelip kapımızı çalıyor. Jüpiter'in Akrep burcundaki seyri tam bir yıl boyunca etkili olacak. Jüpiter'in bu evrede kendini baskın bir şekilde göstereceğine tanıklık edeceğiz.
Duyguları ve şansı genişletip büyüteceği gibi Akrep burcunun tüm etkilerini 10 Ekim 2017'den itibaren göstermeye başlayacak.

GRİLERE YER YOK!
Jüpiter'in Akrep seyri tam 12 yıl sonra yeniden gökyüzüne hakim olacak. Azmi, iradeyi, güçlü olmayı, genişlemeyi ve büyümeyi temsil eden bu döngü aynı zamanda natal haritası bu konumda olanlara da ekstra avantaj getirecek. Ruhen ve maddi olarak değişimlere hazır olun.
Jüpiter bu süreçte güneş burcu Akrep olanları da desteklemeye devam edecek ve tam bir yıl boyunca motivasyon kazandıracak. Son üç yıl içinde yaşanan belli başlı belirsizliklerden kurtaracak.
Su grubunda hareket edecek olan şans gezegeni, azmi sayesinde bir yere gelenlere tesadüf şanslar dağıtmayacak. Hak edilen değere ve mevkiye kavuşmak bu dönem içinde daha kolay olacak.
Yaşamı dolu dolu deneyimlemeyi amaç edinen Jüpiter, kariyer konusunda duygusal toleranslara hiçbir şekilde yer bırakmayacak. Sadece kişileri değil Akrep döngüsünde kurulan yapıları ve şirketleri de yakından ilgilendiren gelişmelere tabi tutacak. Hırslı, tutkulu, tuttuğunu koparan etkiler bırakırken arada kalanlara hiçbir şekilde şans tanımayacak.
'Bunca yıl hata yapmışım' diyorsanız, 10 Ekim'den itibaren aşağıda yazdıklarıma çok dikkat edin:
Konulara gösterdiğiniz titizlik artacak.
İdare eden tutumunuz değişecek.
Engelleri aşma azmi herkes için artacak.
Yeri geldiğinde sert ve net olunacak.
Tabiatı baskın karakterler tuttuğunu koparacak.
Algısı yüksek olan kişilerin mevkii ve statüsü yükselecek.
Toplumda sözü geçen kişiler meydan okuyacak.
Yetkileri keskin olan kişiler öne çıkacak. Size önümüzdeki günlerde bol bol Jüpiter'den bahsetmeye devam edeceğim...

ASTRO GÜNDEM
Venüs, öğreten gezegen Satürn ile ters düşüyor ve aniden gizli bilgiler ortaya çıkıyor. Uluslararası firmalar, global şirketler bir süredir gündemde olan anlaşmalarını rafa kaldırabilirler. Bugün tecrübeli insanların iddialarının haklı çıktığına bir kez daha şahit olacağız.
Sosyal ilişkiler, ikili ilişkiler, iş ilişkileri pamuk ipliğine bağlı, dikkat!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA