Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Büyük değişimler kapınızda

Duyduk duymadık demeyin; Jüpiter, Akrep döngüsü başlıyor! Sonunda beklenen gökyüzü konumu gelip kapımızı çalıyor. Jüpiter'in Akrep burcundaki seyri tam bir yıl boyunca etkili olacak. Jüpiter'in bu evrede kendini baskın bir şekilde göstereceğine tanıklık edeceğiz. Duyguları ve şansı genişletip büyüteceği gibi Akrep burcunun tüm etkilerini bugünden itibaren göstermeye başlayacak. Jüpiter'in Akrep seyri tam 12 yıl sonra yeniden gökyüzüne hakim olacak. Azmi, iradeyi, güçlü olmayı, genişlemeyi ve büyümeyi temsil eden bu döngü aynı zamanda natal haritası bu konumda olanlara ekstra avantajlar sağlayacak. Yaşam sevinci artarken, vizyon geliştirip büyümeyi ve ileriye dönük olmayı hızlandırıyor. Ruhen ve maddi olarak da değişimlere tabi tutacak. Dolayısıyla gökyüzü önce Jüpiter'i Akrep burcunda olanları sevindirmeye başlayacak.
Jüpiter bu süreçte güneş burcu Akrep olanları da desteklemeye devam ediyor. Tam bir yıl boyunca motivasyon kazandırıyor. Son üç yıl içinde yaşanan belli başlı belirsizliklerden kurtaracak. Su grubunda hareket edecek olan şans gezegeni azmi sayesinde bir yere gelenlere tesadüf şanslar dağıtmayacak. Hak edilen değere ve mevkiye kavuşmak bu dönem içinde çok daha kolay olacak. Yaşamı dolu dolu deneyimlemeyi amaç edinen Jüpiter, kariyer konusunda duygusal toleranslara hiçbir şekilde yer bırakmayacak. Sadece kişileri değil Akrep döngüsünde kurulan yapıları ve şirketleri de yakından ilgilendiren gelişmeler olacak. Hırslı, tutkulu, tuttuğunu koparan etkiler bırakırken arada kalanlara hiçbir şekilde şans tanımayacak.
En önemlisi de Akrep burcu olan ülkemizi yakından ilgilendirecek. Özelikle 2017 Aralık ve 2018 Mart aylarında Türkiye dünya basınında sıkça yer alacak. Tabii bu esnada Jüpiter-Akrep döngüsü ülkemizde de büyük değişimler olacağının habercisi.

'BUNCA YIL HATA YAPMIŞIM' DİYORSANIZ...
Bunlara dikkat edin:
Konulara gösterdiğiniz titizlik artacak.
İdare eden tutumunuz değişecek.
Engelleri aşma azmi herkes için artacak.
Yeri geldiğinde sert ve net olunacak.
Jüpiter, Akrep döngüsünde dünyanın dönüşüne hız kazandırırken kimse yalandan hareket edemeyecek. Çünkü dengemizi bulmak için daha somut adımlar atmamıza yardımcı olacak. Değişim başlasın dediğimiz günlerden geçerken 2018 yılının Mayıs ayında gökyüzü çok iddialı konulara imza atacak. Herkes bir şekilde bu değişim rüzgarında kendi yönünü ve rotasını çizebilecek. 10 Kasım 2018'de Jüpiter Yay burcuna geçene kadar ülkemizi, hayallerimizi ve ideallerimizi harekete geçirebilecek bir dönemin başladığını bilin.

ASTRO GÜNDEM
Güneş, Plüton ile 90'lık yaparken 14 yıl önceki meseleler toplumun karşısına çıkıyor. Sosyal medyada olaylar gün yüzüne çıkarken, fanatik örgütlerin zarar verici konuşmalarına şahit olabiliriz. Dediğim dedik kişilerin davranışları, toplumun tepkisini çekerken, eleştiri oklarına hedef olacaklar. Gün, güç gösterisi yapanların zorlanacağını söylüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA