Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Jüpiter evlerde nasıl etkiler bırakır?

Jüpiter, Akrep burcunda bir yıllık seyahatine başlamışken ben de sizlere gezegenlerin en büyüğü olan neşe, bolluk, zenginlik yıldızı olarak bilinen Jüpiter'in haritanızdaki evinize göre nasıl etkiler yaratacağını anlatmak istedim...
1. evde ise: İnsanlarla rahat ve kolay ilişki kurabilirsiniz. Bağımsız ve iyimser bir tabiatınız vardır. İyi yemek yemeyi ve iyi vakit geçirmeyi seven birisiniz. Ruhsal bir zenginliğiniz vardır. Seyahat etmek için hiçbir fırsatı kaçırmazsınız. Dürüst birisiniz.
2. evde ise: Genellikle para ile ilgili meselelerde kendinizi fazla sıkmazsınız. Yabancı ülkelere seyahat etmekten ve alışveriş yapmaktan hoşlanan birisiniz. Danışmanlık, yayıncılık, tiyatro, eğitim, spor veya din ile ilgili konularda çalışmanız mümkün.
3. evde ise: Bilgiyi seversiniz ve iyi bir konuşmacı olursunuz. Mekanik kabiliyetiniz ve sanatsal becerileriniz gelişmiştir. Haberleşme ile ilişkilisiniz. Aileniz için sorumluluk duyar ve onlara özen göstermekten hoşlanırsınız.
4. evde ise: Dine, eğitime ve kültürel takiplere önem verilerek yetiştirilmiş olabilirsiniz. Yabancı bir ülkede doğma veya annenizin ya da babanızın yabancı uyruklu olma ihtimali yüksektir.
5. evde ise: Yaratıcılık için kuvvetli dürtüleriniz vardır. Risk almaktan, iyi vakit geçirmekten hoşlanırsınız. Çocuklara ve hayvanlara karşı duyarlısınızdır. Eğlenceli bir tabiatınız vardır.
6. evde ise: Rehberlik, avukatlık, öğretmenlik, yazarlık veya sanatçılık işlerini seversiniz. Bağımsızlığınıza olan düşkünlüğünüz kendi işinizi yapmanızı mümkün kılar. Eğer özgürlüğünüze izin verilirse sizden mutlusu yoktur.
7. evde ise: Evliliğiniz veya iş ortaklığınız bağımsızlık gerektirir. Evlilik yoluyla gelişim sağlayabilirsiniz. İş ortaklığınızın statüyü artırmak için organize edilmiş olma ihtimali vardır.
8. evde ise: Beceri, kabiliyet, entelektüel başarı veya aile bağlarını iyi kullandığınız gibi maddi kaynaklarınızın tümünü kullanmaktan çekinmezsiniz. Hastalık, finansal zorluk veya diğer başarısızlıklardan kurtulmak için gereken gücü eşinizden alabilirsiniz.
9. evde ise: Entelektüel meraklarınız ve keskin bir zekanız vardır. İmalı veya kırıcı konuşabilirsiniz. Bilgiyi takdir eder fakat eğitiminizi devam ettirmek için çok tembel davranabilirsiniz. Hukuk, politika ve yabancı ülkelere seyahatlere ilginiz yüksektir.
10. evde ise: Ne bildiğinizi veya ne yaptığınızı görmek için bulunduğunuz toplumun fikirlerine ihtiyaç duyarsınız. Direkt olarak toplumu ilgilendiren işler veya meslekler seçebilirsiniz. Mesleki terfileri alırken, sizden üsttekiler tarafından kısıtlanmaya kaldığınızı düşünebilirsiniz.
11. evde ise: Arkadaşlarınızı veya tanıdıklarınızı kişisel gelişiminiz için kullanabilirsiniz. Belirli kuruluşlarla bir kere görüşmüş bile olsanız, herkesi kendi arkadaşınızmış gibi düşünebilirsiniz. Mutlu olma kapasitesine sahipsiniz.
12. evde ise: Hiçbir zaman limitlerinizin ne olabileceğinin farkında değilsiniz. Yardım kaynaklarınız genellikle eşinizden olabilir. Gizli konulara fazlaca meraklısınız. Önsezileriniz kuvvetlidir.

ASTRO GÜNDEM
Mars-Satürn 45'liği yüksek öğrenimde alınan bazı kararların engeller oluşturabileceğine işaret ediyor. Güç savaşlarının etkin olacağı bugün, çevremizdeki kişilerin egosu ile karşılaşabiliriz. Özellikle yönetimi işaret eden bu açı, uluslararası firmaların, ithalat, ihracat yapan işletmelerin yapılanmalarının değişebileceğini de işaret ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA