Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gezegenlerin burçlar üzerindeki etkisi

Gezegenler yeryüzüne bu kadar yakınken, herkesin 'Ben bir şeyler biliyorum' diyerek bastırdığı bir haftaya başlamaya hazırlanıyoruz. Ben de küçük tüyolarla çevrenizdeki insanları yönlendirip günü kurtarmanız adına size yardımcı olmak istedim. 'Peki konuya nasıl bakalım?' dediğinizi duyar gibiyim. Herkes kendi burcunu biliyor değil mi? Hatta özelliklerine kadar ezberlemiş olduğunuzu düşünüyorum. Peki, burçların yönetici gezegenleri hakkında neler biliyorsunuz? Haydi gelin, kısa bir astroloji sohbeti yapalım sizinle.
Böylece hisleriniz ve gezegenlerin yönlendirmesi ile en doğru kararı kendiniz için yine siz alın.
Gezegen Döngüleri Güneş: Öz gezegen, benlik gezegeni. Bir turu bir yıl sürer.
Her burçta yaklaşık bir ay kalır, Aslan burcunun ve beşinci evin yöneticisidir.
Ay: Duyguların gezegeni. Bir turu 28 gün sürer. Her burçta yaklaşık 2.5 gün kalır. Yengeç burcunun ve dördüncü evin yöneticisidir.
Merkür: İletişim gezegeni. Yılda üç kez retro yapar. Her burçta yaklaşık 16-20 gün kalır;
İkizler ve Başak burcunun yöneticisi olan Merkür, üçüncü ve altıncı evi yönetir.
Venüs:Aşk ve sevgi gezegeni.
Bir turu 224 gün sürer.
Her burçta 25- 35 gün kalır;
Boğa ve Terazi burcunun yöneticisi olan Venüs, ikinci ve yedinci evi yönetir. Gerileme dönemi 40-42 gün süren Venüs, 1.5 yılda bir geriler.
Mars: Tutku ve savaş gezegeni.
Bir turu yaklaşık 22 ay sürer. Her burçta yaklaşık 45 gün kalır. Koç ve Akrep burcunun yöneticisi olan Mars, birinci ve sekizinci evi yönetir. İki yılda bir gerileyen Mars'ın Retro süresi 80 gündür.
Jüpiter: Talih gezegeni. Bir turu yaklaşık 12 yıl sürer. Her burçta bir yıl kalır. Yay ve Balık burcunun yöneticisi olan Jüpiter, 9'uncu ve 12'nci evi yönetir. Yılda bir kez gerileyen Jüpiter'in retro süresi dört aydır.
Sa türn: Karma gezegeni.
Bir turu 29-30 yıl arasında sürer.
Her burçta iki yıl kalır. Oğlak ve Kova burcunun yöneticisi olan Satürn, 10'uncu ve 11'inci evi yönetir. Gerileme süreci yaklaşık beş aydır.
Uranüs: Yenilikçi, asi gezegen.
Zodyak turunu 84 yılda tamamlar.
Her burçta yaklaşık yedi yıl kalır. Kova burcunun ve 11'inci evin yöneticisidir. Yılda bir kez gerileyen Uranüs'ün retro süresi beş aydır.
Neptün: Sis gezegeni.
Zodyak turunu 165 yılda tamamlar.
Her burçta 15 yıl kalır. Balık burcunun ve 12'nci evin yöneticisidir.
Yılda bir kez gerileyen Neptün'ün retro süresi yaklaşık beş aydır.
Pluton: Güç gezegeni.
Zodyak turunu 248 yılda tamamlar.
Her burçta yaklaşık 12-24 yıl kalır. Akrep burcunun ve 8'inci evin yöneticisidir.
Yılda bir kez gerileyen Pluton'un retro süresi beş aydır.

ASTRO GÜNDEM
Mars-Jüpiter 120'liği farklıkları bir araya getiriyor. Konuşmalarda güç gösterisi hakim olurken, dikkat çekmek isteyen kişilerin tuhaf açıklamaları gündemi bir anda değiştirebilir. Özellikle basından ve medyadan uzak kalmış isimlerin dikkat çekecek davranışları konu olacak. Dünyada psikolojik ve felsefik kuramlar üzerine tartışmalar yaşanacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA