Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ayın boşlukta olmasını değerlendirin

Ay'ın, gezegenlere yön veren yapısı Kasım ayında yine oldukça baskın olacak. Hepimiz kendimizi yaşamlarımızda yeni manalar ararken bulacağız.
Med-cezir olayından tutun da Ay'ın hareketleri, vücudunun yüzde 70'i su olan insanları da etkilemektedir. Dişil üretkenliği temsil eden Ay; aynı zamanda değişimi, beslenmeyi, subjektifliği, duygusal iletişimi, bilinçaltını, içgüdüsel duyguları, sıvıları, denizleri, temel arzuları içinde barındırır. Duygusal ihtiyaçlarımızla bağlantılı olarak istem dışı yaptığımız hareketlerin kaynağı olan Ay için ruhumuzun aynası desek yanlış olmaz.
Astrolojide duygularımızı etkileyen gezegen olan Ay, burçlar kuşağında bir turu 28 ila 29 günde tamamlarken yaklaşık 2.5 günde bir burçtan diğerine geçer. Bu süreçte diğer gezegenlerle açısını kaybeden ve bağlantısını kuramayan Ay boşlukta kalır. İşte orada sorun çıkar.
Ay'ın sizi beslemesi için bu boşluk anlarını kendinize bir es olarak kullanabilirsiniz. Duygularınıza, içinize dönebilir, dünyevi konuları görmezden gelmeden, kendinize küçük molalar yaratabilirsiniz.
Arkanıza yaslanıp sevdiğiniz müziği dinleyin, kitabı okuyun ya da dinlendirici yürüyüşler yapın. Başlamanız gereken yeni her ne işiniz varsa Ay boşluktan çıktıktan sonra yenilenen ruhunuzla başlayın. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.
Ay boşlukta saatlerinde vakit kaybetmemek adına verdiğiniz kararlar daha sonra önünüze sorun olarak çıkabilir. Yeni adımlar atmadan önce elinizdekileri bitirin.
Bugünlere dikkat edin:
11 Kasım
18 Kasım
23 Kasım
28 Kasım.

ASTRO GÜNDEM
Venüs-Ay Düğümü 120'liği, Batı Avrupa ülkeleri ile siyasi ilişkilerin belirsiz bir noktaya gelebileceğini işaret ediyor. Gün, son 16 yıldır var olan kurum ve kuruluşları zorluyor. Özellikle toplumsal hayatta ön plana çıkan isimlerin söylemleri gündeme gelirken, konuşmaları ile çelişmeleri medyanın dikkatinden kaçmayacak. İşlerin ön planda olduğu bir gün.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA