Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kasım ayı yeryüzüne ne taşıyor?

2017 yılının son aylarına geldik. Her ne kadar herkes için olumlu bir yıl olmasa da bolca büyük hesaplaşmaların, yüzleşmelerin, hatta kopuşların yaşandığı bir yılı geride bırakmaya hazırlanıyoruz. '2017 Büyük Hesaplaşma Başlıyor' kitabımda bu yılın son aylarının son derece hareketli olacağından bahsetmiştim. Şimdi o hareketli aylardan birini daha yaşayacağız. Gökyüzünde ateş ve su grubu burçlarının hakimiyeti varken, sizler de tahmin edersiniz ki duygularımızı kontrol edemeyecek, bir yükselip bir yumuşayacağız. Kimimiz için dengeyi tutturmak zor olsa da Eylül ve Ekim aylarında hazırlığına başladığımız 2018 yılının planlarını yavaş yavaş hayata akıtmaya başlayacağız. Yılın son aylarına geldik, artık yorulduk demenin hiç sırası değil, aksine harekete geçip uzun vadeli hedefleri uygulamaya başlama zamanı.
Kasım ayında neler yaşayacağız, nelerle karşılaşacağız diye merak ediyor musunuz?
İletişim sorunları baş gösterirken, herkes kendi iç sesini dinlemeye başlayacak. Sakın bu durumu, 'En çok ben bilirim' gibi algılamayın; aksine kendi doğrularınızı fark edeceksiniz.
Yeni yıla girmeden, 2018 yılının ruhunu yaşamaya başlayacağız.
Sosyallik, seyahatler, havai düşünceler gündemden düşmeyecek. Bu ay tanıştığınız insanlara çok dikkat edin, o insanlar uzun vadede hayatınızda olacak.
İkili ilişkilerde fevrilik ön plana çıkacak. Aşk hayatından iş hayatına kadar her konuda düşünmeden davranmayı huy haline getireceksiniz.
Sorunlarınıza karşı kısa vadede çözüm arayışına gireceksiniz. Çözüm bulamadığınız sorunlarınızın üzerine çok fazla düşünme ihtiyacı hissetmeyip sonraki aylara erteleme isteği ile baş edemeyebilirsiniz.
'Hem aşk, hem şans yüzüme güldü' diyebilirsiniz.

ASTRO GÜNDEM
Mars, Ay Düğümü ile 45'lik yapıyor. Rengi baskın, hissiyatı yüksek bir aya giriş yapıyoruz. Kasım ayı 7'den 70'e herkesi ilgilendiren haberleri ile gündemi alt üst edecek. Avrupa için önemli günlerin başladığını işaret eden gökyüzünün rüzgarına bu ay kapılmayan kimse kalmayacak. Bugün sosyal hayatta büyük sorunlar ve yüzleşmeler yaşanabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA