Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

1984-1998 arasında doğanlar dikkat!

2017 yılının son 60 günlük evresine girmişken niyetlerin daha çok tartışıldığını görmeye hazır mısınız?
Bugünden sonrası, 1984 Nisan ayından 1998 yılının sonuna kadar doğan herkesi yakından ilgilendiriyor. Anlamı yüksek, manası ağır duyguları en çok bu yıllar arası doğanlar yaşamaya başlarken, sabit burçları daha da yakından ilgilendirecek. Bu yıllar arasında doğan her kim olursa olsun, artık Neptün-Satürn tarafından işgal edildiği için çok yoğun tepkiler verecek. Ben de buradan yola çıkarak size göz önündeki isimler üzerinden yorum yaptım. Eğer siz de bu yıllar arasında doğduysanız ve aynı zamanda Boğa, Aslan, Akrep burcuysanız; sizi kimse durduramayacağı gibi dilinizin de kemiği olmayacak.
10 Mayıs 1984 doğumlu, Boğa burcu güzelleri arasında yer alan Aslı Enver, 2017 yılını birçok farklı projeye imza atarak kapatırken, kazandığı meblağlar gündem olacak. Sevgilisi Murat Boz'un gölgesinde kalsa da ilişkisi kıskanılanlar arasında yer almaya devam edecek. Birlikteliğine dair her an farklı bir sürprizle bu çifti yine gündemde görebiliriz.
13 Ağustos 1985 doğumlu Aslan burcu Elçin Sangu; zarif, bir o kadar aklına koyduğunu yapan, güzel biri. Sangu, yeni projeleri ile konuşulurken, ilişkisi ile de gündeme gelecek. Sangu, 2018 yılında engelleri aşan, bir o kadar da farklı yönleri ile konuşulan ünlüler arasına girebilir. Tıpkı diğer 1984– 1998 yılları arası doğan Neptün'ü Oğlak olanlar gibi…
20 Ağustos 1990 doğumlu Aslan burcu Öykü Karayel'in Can Bonomo ile olan ilişkisi alışıla gelmişin dışında karelerle basında yer alırken, şu an ekranlarda yer alan dizisindeki reyting düşüşü ile ilgili ilginç açıklamasıyla dikkatleri çekecek.

ASTRO GÜNDEM
Venüs, öğreten gezegen Satürn ile iletişim kurarken kurumsal firmalarda spekülasyonları ön plana çıkarıyor. Özellikle finans sektöründeki hareketlilik herkesin gündeminde olurken, borsa rakamlarının hızlı hareketliliği bir taraftan sevindirirken kısa vadede üzebilir. Uzun süreli ilişkisi olanların sınav vereceği bugün, tüm bilinmeyenler ortaya çıkacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA