Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Boğa burcunda dolunay var

Bugün, sabah saatlerinde Boğa burcunda yılın en iddialı dolunaylarından biri gerçekleşti. Birçok ilişki için kaderi tayin ederken, özellikle 2014'ten bu yana başlayan ilişkileri ve evlilikleri yeniden düzenlemeye başlayacak. Son 2.5 yıldır hemen hemen her yazımda yer verdiğim 1970-1984 yılları arası doğumlu olanlara da son sorgulamaları yaptırıyor. Eğer 2017 yılında yüreğinize kar yağdıysa, merak etmeyin hiçbir şey kaybetmediğinizi göreceksiniz. Güneş, Türkiye'nin yer aldığı burçta hareket ederken, dolunay bu ülkede doğanların kaderine rehberlik yapacak. Yüce gönüllüleri seven dolunay, küçük hesapları ortaya dökecek. Merak etmeyin, bu dünyada düzelmeyecek hiçbir şey yok. Dolunay, yeter ki gemileri yakmayın diyor. Özellikle kurumsal, kamusal ve uluslararası firmalarda çalışanları yakından ilgilendiren günler yaşanacak. Birçok kişinin çalıştığı yapıda büyük değişiklikler olurken, kendi işini kurmak isteyenler gündemden etkilenip bir süre daha beklemeye girebilirler. Toprak kökenli dolunay, aslında ayağının tozuyla Akrep burcuna geçen Jüpiter'i de bu döngüye dahil edecek. Özellikle ilişkisi ya da evliliği için şehir değiştirmek isteyen kişilerin yüreğindeki sızılar yatışacak. 2017'in en hararetli günlerinden geçerken sakin kalmak zorlaşabilir. Döngünün hızına kendimizi kaptırırken bazı şeyleri gözden kaçırdığımızı ya da es geçtiğimizi fark edeceğiz. Bugünlerde özellikle ruhsal konuların arttığını, insanların kendi kabuğuna çekildiğini, dünyada bir illüzyonun olduğunu, soyut ile somutun savaşını ortaya çıkarttığını göreceğiz. Kişisel olarak kendinizi sorguladığınız bir dönem yaşayacaksınız. Döngü, dünya siyasetinde sıcak bir süreci işaret ederken, gündelik hayatta yaşamınıza farkındalık katacak.

ASTRO GÜNDEM
Bugün Boğa burcunda gerçekleşecek olan dolunay, ilk etkilerini para piyasasında gösterecek. Altının devri başlıyor. Gayrimenkul sektöründe yeni yasalar gündeme gelebilir. Aynı zamanda Venüs, Uranüs'e kafa tutuyor. Ünlü çiftlerin evliliklerinde skandal haberlerin ardı arkası kesilmezken, sansasyonel haberlere bir yenisi daha eklenebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA