Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İş ilişkileri çıkmaza girebilir

Gökyüzünün trafiği bugün oldukça karışık. İletişim gezegeni Merkür, Yay burcunda hareket etmeye başlıyor. Merkür'ün Yay burcundaki konumu aslında zararlı olarak nitelendirilebilir. Merkür, kendi doğasının tam zıttı olan bir burçta hareket etmeye başlayacağından kendi özelliklerini yansıtamaz. Tam aksine hepimiz önümüzdeki günlerde Merkür'ün karanlık tarafına tanıklık edeceğiz. Yay burcunda huysuzlaşacak Merkür; ikili ilişkilerde, özellikle evliliklerde ve uzun dönemli birlikteliklerde iletişimi bozmak, peşin hükümlü ve önyargılı düşünceleri hayatımızın bir parçası haline getirmek adına canla başla çalışacak! Fakat bu arada bilim ve teknoloji alanında gelişmeler gündeme gelirken, bu alandaki yetenekleriyle ön plana çıkacak isimleri de konuşabiliriz.
Merkür, Yay burcundayken nelere dikkat etmelisiniz?
Aklınıza ilk geleni söylemekten çekinin. Biraz düşünmek, çok daha sağduyulu yorumlar yapmanıza yardımcı olur.
Belki de bazen çok açık sözlü olmamak gerekir. Pot kırma ihtimaliniz bu döngüde çok daha yüksek.
İkili ilişkilerde orta yolu bulmak zorlaşacak. Abartılı davranışlardan ve yüksek perdeli konuşmalardan kaçının.
Genel geçer kurallar yerini kişisel tercihlere bırakacak.
İş ilişkileri çıkmaza girebilir. Bu süreçte sözleşme, evrak gibi imza işlerinde çok daha dikkatli olmalısınız.
Az ve öz konuşan kazanacak.
Tutamayacağınız sözler vermeyin. Sonradan başınızın ağrımasına neden olabilir.

ASTRO GÜNDEM
Ay'ın Merkür ile iletişimi yazarları, gazetecileri ön plana çıkarıyor. Siber saldırıların konuşulacağı bir gün yaşanırken, tüm dünyanın gündemi eşzamanlı olarak aynı akacak.
Özellikle Orta Doğu ile ilgili farklı haberler duyacağımız bugün bazı ülkelerin dış ilişkilerinin yönünü değiştirdiğine dair söylemlerine şahit olacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA