Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Eski sevgiliyi geri kazanma yöntemleri

'Sevgilimi geri kazanmanın yollarını arıyorum ama bir türlü bulamıyorum' diyenlerin sayısı arttıkça, burçlar üzerinden neler yapabileceğimizi araştırdım…

KOÇ: Koç burcundan ayrıldıysanız, buluşma için baş başa kalabileceğiniz, size huzur verecek bir mekan seçin. Net olun, isteklerinizi, beklentilerinizi sade bir dille anlatın. İlişkinizdeki eksiğin empati olduğunu hatırlayın.

BOĞA: Bir Boğa burcuyla ilişkinizi bitirdiyseniz, sizi hâlâ seviyor olsa da yeniden bir araya gelmeniz konusunda sizinle inatlaşır. İlişkiniz devam etsin istiyorsanız bırakın önce o konuşsun.

İKİZLER: Ayrıldığınız sevgiliniz bir İkizler burcuysa, onu sorgulamanızdan, ona karşı hesap sorar gibi konuşmalarınızdan büyük rahatsızlık duyduğu için ilişkiniz bitmiş olabilir. Eğer ilişkiniz için ikinci bir şans istiyorsanız, duygularınızı tabir-i caizse kılçıksız bir şekilde ifade etmelisiniz.

YENGEÇ: İlişkinizi sonlandırdığınız kişi Yengeç burcuysa, sebebi güvensizlik olabilir. Onun aklındaki şüpheleri tamamen ortadan kaldırmanız bir ilişkiye başlayabilmesinin kuralıdır.

ASLAN: Aslan burcundan ayrıldıysanız işiniz biraz zor demektir. Eğer sevgilinizle etkileyici bir konuşma yaparsanız, ilişkinize ikinci bir şans vermek konusunda tereddüt yaşamayacaktır.

BAŞAK: Başak burcuyla ilişkinizi bitirdiyseniz, bu sizin umursamaz tavırlarınızdan kaynaklanmış olabilir. Karşınızdaki kişiyi eleştirmeyin, onunla çok kalabalık olmayan bir ortamda anlayışlı, sakin bir şekilde iletişim kurmanızda fayda var.

TERAZİ: Ayrıldığınız sevgiliniz Terazi burcuysa onunla sadece sakin bir ses tonuyla ve tane tane konuşmanız bile aranızdaki problemleri çözmeye yetebilir. Eğer yeniden bir araya gelmek istiyorsanız ona karşı hoşgörülü davranıp uyum sağlamalısınız.

AKREP: Eğer bir Akrep burcuyla ilişkinizi bitirdiyseniz, baskın karakteriniz buna sebep olmuş olabilir. Bir araya gelmek istiyorsanız, ilk konuşan o olsun. Onu anladığınızı belirtirseniz bir umut var demektir.

YAY: Yay burcuyla ilişkiniz, onun rahat tavırlarını ciddiyetsizlik olarak algılayıp tartışma yaşadığınız için bitmiş olabilir. Eğer ilişkiniz yeniden başlasın istiyorsanız ona pozitif yaklaşın, kendisini anlatmasına izin verin, sorgulamayın, onu dinleyin.

OĞLAK: Sabırlı, titiz ve dikkatlidir. Eğer Oğlak burcu sevgilinizden ayrıldıysanız, muhtemelen onun tam tersi davranışlar sergilemişsinizdir. O sizden onun davranışlarını doğru okumanızı ister.

KOVA: Bir Kova asla unutmaz. Kısa, sade ve net cümlelerle ne istediğinizi söylerseniz ve onunla empati yaparsanız bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

BALIK: Balık burcu sevgilinizle yeniden bir araya gelmek istiyorsanız duygusal bir konuşma yapabilirsiniz.

ASTRO GÜNDEM
Bazı insanların başından derdin eksik olmadığını göreceğiz. Ay-Güneş ilişkisi duayen sanatçıların sağlık sorunlarını konuşabileceğimizi işaret ediyor. Kişisel düşüncelerin tehlike oluşturabileceği bugün çevrenizdeki herkesin kendi içine döndüğünü de fark edeceksiniz. Günün hızı yüksek olmakla beraber, dilini tutanın kazanacağı günler kapıda!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA