Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burçlar nasıl ‘seni seviyorum’ der?

Sevgi bu kadar dile düşmüşken, herkes sevgiden bahsederken, gerçekten kim kimi sevdi sevmedi karışmışken; burçlar nasıl 'Seni seviyorum' der hiç merak ettiniz mi? Çok mu zor 'Seni seviyorum' demek, iki kelimeyi yan yana getirmek? Aslında değil, hem de hiç değil. Ama bu cümleye o kadar çok atıfta bulunduk ki; hadi söyledik diyelim işin bir de sonuçlarını düşünmek var. Bu cümleden sonra yeni bir dönem başlar, bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmaz, bunu hepimiz biliriz. Anlayacağınız mesele sadece iki kelimeyi yan yana getirebilmek değil, daha fazlası… Eee nasıl anlayacağız karşımızdaki kişinin sevip sevmediğini? O da yazının devamında, buyurun…

KOÇ: 'Önemli değil, sen bekletsen de olur.' Sabırsızlığı dillere destan Koç burcu, bekletilmekten şikayet etmiyorsa, kalbini kazanmışsınız demektir.

BOĞA: 'Senin elinden ne olsa yerim.' Yediği her yemeğe istinasız eleştirel yaklaşan bir Boğa burcundan bu sözü her zaman duyamazsınız!

İKİZLER: 'Beni ne zaman istersen ara.' İkizler burcu kimse için ne zaman, ne de çaba harcamayı sever. Kıymetinizi bilin…

YENGEÇ: 'Seni seviyorum.' Onlar sonu ne olursa olsun, söylerler.

ASLAN: 'Beni kimse senin kadar gülümsetmiyor.' Aslan burcu eğlenebildiği insanlarla mutludur, yüreğinin derinlerine onu gülümseteni yerleştirir.

BAŞAK: 'Senin her halin kabulümdür.' Bir konuşup üç eleştiren Başak burcu, sizi eksi ve artılarınızla kabul ettiğini ilan ediyor!

TERAZİ: 'Her zaman sadece sen ve ben.' Bir Terazi burcunun hayatındaki ikinci kişi olmayı başardıysanız, geri dönüşü yoktur.

AKREP: 'Üzüntüm de, sevincim de sen oldun.' Bir Akrep her zaman duygularını en yoğun şekilde yaşar ama asla belli etmez. O yoğun duyguların kaynağı sizseniz, bunun ne anlama geldiğini biliyor olmalısınız.

YAY: 'Sen ne dersen de hepsine razıyım.' Muhalif karakterli bir Yay burcu, her söyleneni kabul edecek, öyle mi? Bu cümlede bir aşk kokusu var.

OĞLAK: 'Ben başkasına benzemem.' Egosundan değil; size güven vermek isteyen, kol kanat geren bir Oğlak. Anlayın, iyi değil duygularını ifade etmekte!

KOVA: 'Bir tek seninleyken böyle hissediyorum.' Etrafı insandan geçilmeyen bir Kova burcuna bunu söyletebiliyorsanız, tebrikler. Bilin ki 'Seni seviyorum'u bile ikiye katlar bu cümle!

BALIK: 'Sen gerçek misin? Hayalime çok benziyorsun.' Sizi nasıl sevdiğini daha nasıl anlatsın!

ASTRO GÜNDEM
Güneş-Plüton iletişimi toplumu ilgilendiren siyasi konuşmaları işaret ederken, yeni bir parti yapılanması da gündemde olacak. Özellikle kadınların ön planda olacağı bugün, girişimci kadınların başarıları da konuşulacak. Uzun zamandır ortalıkta görünmüyor dediğimiz siyasi isimleri yeniden arenada görebiliriz. Dedikodusu bol bir gün.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA