Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Vizyondaki filmler mercek altında

Haftanın son iş gününde, günlerdir devam eden havanın kavram karmaşasına inat sosyalleşmek, son dakika haberlerinden sıkılıp spontane programlar yapmak isteyebilirsiniz. Ben de size vizyona giren filmlerle ilgili önümüzdeki günlerde nelerin konuşulacağını şimdiden yazmak istedim. Özelikle hafta sonu birçok köşede okuyacağınız film oyuncularının performansları gezegenlerin desteğini alıyor mu diye merak ediyorsanız, işte size astromagazin!
19 Ekim tarihinde vizyona giren 'İlk Öpücük' filmi beyazperde de dikkat çekenler arasında yer alacak. 13 Nisan 1979 doğumlu Koç burcu Murat Yıldırım'ın açıklamaları filmi gölgede bırakırken, Yıldırım, performansı ile de göz dolduracak. 5 Şubat 1987 doğumlu Kova burcu Özge Gürel ise ilişkisi ile konuşulurken yılın sonunda yıldızı parlayanlar ara- sına girebilir. 2017 yılını en hızlı duygularla kapatanlar arasında 1987 doğumlular olacak.
12 Ekim'de istediği gişeyi yapabilecek tarihlerde vizyona giren Terazi burcu 'Cingöz Recai' filmi Yeniay'ın etkisi ile oldukça konuşuldu ve yer yer de ağır eleştirilere maruz kaldı. Önümüzdeki günlerde sinema eleştirmenlerini ikiye böldüğü düşünülecek yapım, yurt dışı gösterimlerinde büyük ilgi görecek. 18 Haziran 1974 doğumlu İkizler burcu Kenan İmirzalıoğlu her ne kadar evliliğini korumak için aldığı kararlarla konuşulsa da en çok Aralık ayında magazin basınının dikkatini çekecek. 12 Ağustos 1983 doğumlu Aslan burcu, Natal haritası Yay olan ve ilişkilerde bu yıl da yüzü gülmeyen Meryem Uzerli, Mısırlı sevgilisi ile ilgili çıkacak haberleri basından öğrenmek zorunda kalabilir. Meryem Uzerli, 2017 yılının en çok yorduğu burçlar arasında yer alsa da maddi olarak kazançlarını artırmak için girdiği marka iş birlikleri daha da artacak.
20 Ekim 2017 tarihinde Güneş'in burç değiştirmeye hazırlandığı günlerde vizyona giren 'Damat Takımı' filmi sonradan dikkat çeken yapımlar arasında yer alacak olsa da yapımcılar gişe rakamlarından memnun olmayabilir. 4 Nisan 1990 doğumlu Koç burcu Furkan Andıç 2018 yılının en çok arananları arasında yer almayı başarırken, setlerde başlayan bir ilişkinin kahramanı olarak adından söz ettirebilir. 17 Nisan 1986 doğumlu Koç burcu Pelin Akil'in devam etmekte olan projelerinde büyük değişiklikler olurken, evliliği ile ilgili haberlerle gündemde yerini alacak.
Koç burçlarını yakından ilgilendiren 2017 yılının son ayları her ikisinin de aşk hayatını konuşturacak.

ASTRO GÜNDEM
Ay-Mars iletişimi eski siyasetçilerin yanı sıra Ortadoğu'nun liderlerine de dikkat çekecek. Ülkelerin doğal kaynakları ve doğal kaynaklar üzerine yaptıkları anlaşmalar gündem olurken, beklenmedik olumsuz olaylar yaşanabilir. Gün cesareti işaret ederken, gizli saklı konuları da gündeme getiriyor. Duyacaklarınıza hazır olun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA