Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ünlülerin çocukları dikkat çekecek!

Gökyüzü yavaş yavaş yönünü değiştirmeye başladı. Bugünler aslında 2018 yılının en çok konuşulacaklarını da belirlemeye başlıyor. Gökyüzü özellikle Satürn-Oğlak geçişine çok az bir süre kala 1970–1984 arası doğan tüm burçları azat etmeye hazırlanıyor. Bu yıllar arası doğanlar yavaş yavaş hayatlarındaki belirsizlikleri dağıtmaya başlarken tam olarak 21 Aralık'ta adeta Satürn yüzünden devir teslim töreni yaşayacaklar. Üzüntüleri, kederleri, ayrılıkları, sorguları, belirsizlikleri bir bir dağılanlar arasında yer alırken eskisinden daha emin adımlarla yürümeye bugünlerden itibaren başlayacaklar. Statülerinden evliliklerine kadar zorlanan bu yıllar arası doğan tüm burçlar, bir şekilde kaderlerine kafa tutacaklar. Gökyüzü birilerine öğretilerini aktarırken, birilerini de şımartmayı çok sever. Şimdilerde ise öğretilerini aşılayacağı, adeta hayat okulundan geçireceği yıllara girenler ise 1984- 1998 yılları arası doğanlar. 2.5 yıl boyunca hayatı değişecekler listesi bu yıllar arasında doğanlar olurken, bazı kişileri bugünlerde karar almaya itiyor. Bu da demektir ki bugünden itibaren konuşulacaklar arasına en çok 1992–1996 doğumluları duyup okuyacağız. Eğer siz de veya ailenizde, bu yıllar arası doğanlar var ise; burcu ne olursa olsun yaptıklarıyla, alacakları kararlarla en dikkat çekenler arasında yer alacaklar. Bu yılların neden daha çok dikkat çekeceğine gelirsek...
100 yılda bir Oğlak burcunda kavuşan Uranüs ve Neptün, Oğlak transitinin en aktif olduğu yıllar arasında yer alıyor. Bu da demektir ki 2018 yılındaki Satürn- Oğlak döngüsü bugünlerden itibaren bu kişileri hayatlarında birtakım değişiklikler yapmaya mecbur bırakacak. Hepimizin yakından takip ettiği ünlülerin çocuklarını da gündeme taşıyacak. Şimdilerde kendi kanalları ile yol almaya çalışan gençlerimizi 2018 yılında bolca konuşacağız.
2018 yılında en çok konuşulacak ünlü çocukları arasında yıldızı parlayacak olanlar ise şöyle:
1992 doğumlu İdo Tatlıses.
1995 doğumlu Yasmin Erbil.
1996 doğumlu Deren Talu ve Berfin Erdoğan.

ASTRO GÜNDEM
Satürn, Uranüs ile 120'lik oluştururken kültürel çalışmalarını dünya markasına dönüştüren firmaları öne çıkarıyor. Uluslararası organizasyonlarda ödül alanları ve itibar kazananları sık sık konuşacağız. Siyasi liderlerin deniz aşırı ülkelerle ilgili açıklamaları, şaşkınlık yaşamamıza sebep olabilir. Özellikle sanat ve spor camiasına dikkat!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA