Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kasım ayı herkesi düşündürüyor

Güneş'in doğduğumuz topraklara yakın geçtiği bugünlere uyanırken, kişisel hayatlarımızı çok daha fazla sorgulamaya başlayacağız. Varlığımızı, ilişkilerimizi ve emeklerimizi değerlendireceğiz. Özellikle 15 Kasım'dan sonra yeni kararlar alacağız. Gezegenlerin hiyerarşisi, hepimizi değiştirecek bir yolculuğa çıkarmayı hedefliyor. Neye inandığınızı gün ışığına çıkaracak Güneş- Akrep döngüsü, kendi kendimize sorular sormamızı sağlarken, net cevaplar vermekte zorlanıyoruz. Tabii soruların asıl cevaplarını ise hepimizin kendi doğum günümüze göre işleyen haritalarımız verecek. Şimdi diyeceksiniz ki hepimiz aynı zaman diliminin getirilerini yaşıyoruz. Evet, doğru hepimiz aynı zaman diliminden yaşama karışıyoruz ama hiçbirimiz aynı tarihte doğmadığımız için hepimizin mayası da, fıtratı da, kapasitesi de kendine özgü.
Kasım ayında; hayatınız için kendinize doğru soruları sorup sormadığınıza bir kez daha bakın. Örneğin; 'Beni seviyor mu?' diye sormak yerine 'Benim sevgim için ne yapıyor?' sorusunu sorun.
Aralık ayı gelmeden, Kasım ayında ön çalışmayı zihninize yaptırırsanız, 2017 Aralık ayından sonra değişen gökyüzü gündeminden güçlü adımlarla çıkmış olursunuz. Size tavsiyem; zihninizin ve kalbinizin yönünü bulabileceğiniz Kasım ayında, gündelik mutsuzluklara takılmayın. Neyin doğru olacağına değil ne istediğinize karar verin. Ve korkularınızın üstüne gidin.

ASTRO GÜNDEM
Venüs, şans ve bolluk gezegeni Jüpiter ile kavuşum yaparken 'Aşk ya da gurur' dedirtiyor. 2017 yılından bu yana konuşulan evlilikler gündeme geliyor. Aşkların samimiyeti sorgulanırken, bazı kişiler geçmişi ile yargılanmaya devam edecek. Bugün, Türkiye'nin sevilen yüzlerinin sağlık sorunları veya ani kaza haberlerini alabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA