Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burçların zihni nasıl çalışır?

Bugünlerde duygusalız. Sanki yağmur oldu ve hayatlara yağdı. 2017 yılının seyrini size gün gün buradan yazarken, semptomları bitmeyen yılın iniş çıkışlarını, belirsizliklerini anlatmaya çalıştım.
Açıkçası Güneş doğduğumuz topraklardan daha yakın geçerken, sorgulamak tesadüf olmasa gerek. Size tavsiyem, ruhunuzun size daha fazla eziyet etmesine izin vermeyin. Yani bu süreci kendinize şefkat göstererek geçirmeye çalışın.
Çevrenizdeki kişilerin burcundan zihnini nasıl çalıştığını analiz etmeye ne dersiniz? Hadi gelin bildiklerimiz bir kenara bırakıp bilmediğimiz yerden bakmaya çalışalım. Sevdiklerimizi eğrisi doğrusuyla en yalın şekilde analiz edelim...

KOÇ: Dışa dönük bir idealisttir! Güçlü bir ben duygusu vardır. Her şeyin açık ve net olmasından hoşlanır. Her zaman kendi düşüncelerinin doğru olduğuna inanır. Yol gösterir fakat çok sabırsızdır.

BOĞA: Sıcakkanlı ve ne istediğini iyi bilen biridir. İnatçı yapısı genelde kendisine dert olur. Materyalisttir ve günlük düzeni bozma korkusuyla yaşar.

İKİZLER: İnsanlara yardım etmeyi çok sever, ortamın neşe kaynağı olur. Başkalarına karşı duyarlıdır. Düşünceleri berrak ve tarafsızdır. Dakiktir. İkizler burcu, Zodyak'ta üçüncü evde bulunur.

YENGEÇ: Yengeç iyi niyetlidir! Merhametli oluşu, çevresindeki insanlar tarafından hoş görülür. Yumuşak huyludur. İç dünyası zengindir. Konuşması akıcıdır.

ASLAN: Aslan burcu cömerttir. İleri görüşlüdür. Kendisini beğenir ve ön planda olmaktan hoşlanır. Yaratıcılığı son derece gelişmiştir.

BAŞAK: Son derece dikkatli olan Başak detaycıdır. Titiz oluşuyla bilinen Başak, tertipli ve alçak gönüllüdür.

TERAZİ: Son derece dengelidir. Ölçülü davranmaya çalışır. Adalet duygusu çok gelişmiştir. Yalandan nefret eder. İletişimi güçlüdür.

AKREP: Akrep tutkuludur. Amaç sahibi olmak ister. Hayal dünyası geniştir. Kararları keskin ve kesindir.

YAY: Son derece açık sözlüdür. Öğretmekten çok hoşlanır. Yargı duygusu ön plandadır. Yüce ruhlu ve cömerttir.

OĞLAK: Oğlak çok sabırlıdır! Amacına disiplinli bir şekilde ulaşmak ister. Kararları kesindir. Kimse onu yolundan döndüremez.

KOVA: Bağımsızlığına fazlasıyla düşkündür. İleriye dönük hareket eder. Yenilikçidir. İnandığı fikirlere varını yoğunu koyar.

BALIK: Mistik ve felsefi olayları bilmek ister. Rahatına düşkündür. Mantıklı yönde hareket eder. Eğer çok üstüne giderseniz, gerçeklerden kaçmayı tercih edebilir. Balık burcu, Zodyak'ın on ikinci evinde bulunur.

ASTRO GÜNDEM
İletişim gezegeni, 'Bugün dünden farklı' diyor! Merkür, Neptün ile zıtlaşırken mevki için gözü kara insanların neleri göze alabildiklerini görmemizi sağlayacak. Kendinizi sabırlı kişilerin başarı hikayelerini konuşurken bulabilirsiniz. Ayrıca bugünün gündeminde aniden yayından kaldırılan televizyon programları ve diziler olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA