Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kişileri itici yapan özellikler

Aşk gezegeni Venüs, kendisini rahat hissetmediği bir burçta hareket ederken bir de üstüne Güneş ve Jüpiter'den aldığı destekle hayatınızın eksikliklerle özdeşleştiğini düşünmenize sebep olacak. 'Ben niye böyleyim, niye hep aynı tipler beni buluyor?' soruları içinde kendinizi boğulurken bulabilirsiniz. Ben de daha fazla kendinizle kavgaya girmeden ilişkileri zora sokan davranışlardan bahsetmek istedim. Akrep burcundaki seyrine devam eden Venüs, herkesi sırayla sınava tabi tutuyor. Öncelikle bundan hiç şüpheniz olmasın. Bu sıralar birlikteliklerde kendimiz gibi davranmak neredeyse imkansız. Aşkı, sevgiyi temsil eden gezegen akıl almaz olaylar yaşatırken bizler de kendimizi doğru ifade edemiyoruz. Flört döneminde ya da ilişki halindeyken, hoş olmayan davranışlarda bulunmanızın binlerce sebebi olabilir. Birçok duygu durumu etken gösterilirken, dış etkenleri de göz önünde bulundurmak gerekir. Bu etkenlerden biri de bu aralar Venüs.
Daha önce hayatınızda sorun olmayan davranışlar gözünüze artık bir sorun gibi görünmeye başlamış olabilir.
Venüs ilişkileri bu kadar irdelerken gelin hep beraber kadınların ve erkeklerin itici özelliklerine bakalım. Bu sıralar hangisini daha çok yaptığınıza ise siz karar verin.
Kadınları itici yapan özellikler:
Kendine güvensiz olmak ve dağınık bakışlar.
Sorumluluk almamak. Sözleşememek, ucu açık konuşmalar yapmak veya geçiştirmek.
Aşırı duygusal tepkiler vermek.
Yeni girilen bir ortamda 'ben' diye başlayan konuşmalar yapmak.
Kısıtlayıcı ve boğucu kıskançlıklar sergilemek.
İlgiye boğmak.
Değer yargılarını, birlikte olduğu insana göre belirlemek. Erkekleri itici yapan özellikler:
Doğal görünmeye çalışırken kabalaşmak, görgü kurallarını aşmak.
Megalomanca davranmak.
Dedikodu yapmak.
Aşırı duygusal ve abartılı tepkiler vermek.
Sorumsuz davranışlarda bulunmak.
Birlikte olunan kişiye arkadaş gibi davranmak.
Sürekli eleştirel bir tavır sergilemek.

ASTRO GÜNDEM
'Ya bu diyardan gideceğiz ya da bazı şeyleri sineye çekmeyi öğreneceğiz' diyor gökyüzü. Alışveriş isteğinizi kontrol etmekte güçlü çekebilir, kendinizi devamlı bir şeyler alırken bulabilirsiniz. Gün uzun, mevsim kış olsa da Venüs- Chiron 135'liği liderlerin özel hayatlarını konuşacağımızı, hatta onların maddi kaynaklarını mercek altına alacağımızı işaret ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA