Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burcunuza göre yaşam alanları

Güneş'in, Ay'ın, Venüs'ün ve Jüpiter'in Akrep burcunda dizi dizi sıraya girdiği bugün, kendini yaşam alanlarını düzenlerken bulabilirsin. Senin tercihin hangisi, gel beraber bakalım derim...

KOÇ: Canlı kırmızı, turuncu gibi renklerin parladığı, sade desenlerden hoşlanır. İçine kıvrılabileceği sıcak bir koltuk ve yerde rahatlayabileceği büyük boy yastıklar, tam Koç'a göre.

BOĞA: Lüks, geleneksel ve sade mekanları sever. Taze çiçek satın almayı tercih eder. En rahat koltuğa sahip olmalıdır. Toprak tonları, gülkurusu ve pembeler sevdiği renklerdir.

İKİZLER: Modayı yakından takip eder. Çift yönlü kullanılabilen objeler arar. Olmazsa olmazı, son teknoloji elektronik aygıtlarını sergileyebileceği eğlence köşesidir. Açık sarı tonları, yeşiller ve maviler; sevdiği renklerdir.

YENGEÇ: Her zaman rahat bir yere ihtiyacı vardır. Duvarlardan birini, aile resimlerinden oluşan galerisi için ayırmak ister. Yatak odasına, üzerine titreyeceği bitkiler, deniz kokan mumlar koymak isteyebilir. Beyaz, inci ve sarı; çok sevdiği renklerdir.

ASLAN: Dramatik mobilyalar, egzotik aksesuvarlar ve şık aydınlatmalarla dolu çarpıcı ve zarif bir tasarım anlayışı vardır. En sevdiği odasını mumlar, saten yastıklar ve aynalarla doldurmak ister. Sarılar, kırmızılar, morlar; renkleridir.

BAŞAK: Her şeyin düzenli ve yerli yerinde olduğu bir yer arzular. Eski parçalar, hafif ahşap ve cam objelerden hoşlanır. Tüm ciltli kitaplarını ve hobilerini organize edebileceği kitaplıklar seçer. Mavi, krem, bej ve beyaz; renk tercihleridir.

TERAZİ: Bütün elementlerin birlikte aktığı geniş ve açık bir ortama ihtiyacı vardır. Uzak Doğu'dan esinlenerek rahat bir oturma grubu, loş ışık, saten ve mumlar almak ister.

AKREP: Koyu renkli perdeler, kilitli sandıklar ve egzotik bitkiler; ona en uygun aksesuvarlardır. Şehvet uyandıran kumaşlar, tam Akrep'e göredir. Canlı turuncu, kırmızı, bordo ve siyah; Akrep renkleridir.

YAY: Renkleri ve aksesuvarları karıştıracağı geniş bir alana ihtiyaç duyar. Kocaman, yumuşak yastıklara çok para harcayabilir. Seyahatlerinde aldığı ufak tefek eşyalarını koyabileceği bir dolap edinmek ister. Renkleri; mor veya turkuvaz tonlarıdır.

OĞLAK: Soy kütüğünü ve şahsi başarılarını, evinde yansıtmak ister. Yumuşak renklerde pahalı kumaşları, eski mobilyaları ve bolca kırlentleri vardır. Siyah, gri, kahverengi, orman yeşili gibi koyu toprak tonlarını sever.

KOVA: Asi kişiliğini yansıtan ultra modern ve elektronik eşyalarla bezeli mekanlar, tam Kova'ya göre. Tüm bu çılgın mobilya ve donanımın, bir uzay üssünü andıran eflatun ve metalik tonlamalardaki duvarlarla çevrili olmasını ister. Renkleri; gümüş, metalik renkler, maviler ve kot rengidir.

BALIK: Hayal gücüne dayalı bir mekanı tercih eder. Evini, düşlere dayalı bir anlayışıyla dekore eder. Deniz temalı objeleri çok sever. Yatağı yumuşak ve rahat olmalıdır.

ASTRO GÜNDEM
Aşk gezegeni Venüs ile Satürn'ün iletişimi, parasal menfaatleri daha çok ön plana çıkarıyor. Gökyüzü, bu dönemde risk alanların sayısı artarken dünyada eş zamanlı kadın haklarının konuşulacağının da özellikle altını çiziyor. Venüs'ün rahat durmadığı günlerden geçerken en çok da anlaşmalı evlilik yürüten sosyetik aileleri gündeme taşıyacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA