Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Hayatınızın 7 yıllık dönemi başlıyor

2018 yılı gelmeden rüzgarını hissetmeye başladığınızın farkında mısınız? Yüreğinizdeki kıpırtı bugünlerde sizce farklı değil mi? Bakış açınız bir anda nasıl bu kadar yön değiştirdi sizce? Fırtınadan kasırgaya doğru evre değiştirecek gökyüzü adım adım akarken, dünyanın daha hızlı ve olaylı dönmesini sağlayacak.
Sistemi, yönetimleri, toplumları ilgilendiren köklü değişimleri yakından ilgilendiren günler kapıda! Uranüs demek, yedi yılık döngüler demektir. Uranüs'ün son derecelerinde olduğunu, ateş burcunda hareket ettiğini ve bugünlerde daha aktif sahneye çıktığını belirtmek isterim. Kaldı ki 7 rakamı önce göklerde başlar.
Yeryüzünde 7 rakamının her kavim ve kültür için farklı anlamları vardır. 7 sayısının önemi ve özelliği dini hükümler açısından da belirtilmiştir. Hem dinin, hem doğanın, hem de sosyal hayatın içinde yer alan 7 rakamının geçtiği çok farklı alanlar bulunuyor. Dünya döndüğü sürece de insanın hayatında 7 yıllık döngüler hep önemli olacaktır.
Doğduğunuz yıl veya burcunuz fark etmeksizin akan zaman dilimi evrim değiştirirken değişmemeniz mümkün değil.
Dünya 21 Aralık'tan-15 Mayıs'a kadar yedi yılık bir döngüyü bitirip farklı bir döngüye girecek.
Ve yedi yıllık Uranüs döngüsünden daha ileri bir konu ön plana çıkacak:
Uranüs, Shemitah döngüsü kapıya dayanacak.

Nedir bu Shemitah?
Shemitah her yedi yılda bir dünya çapında planlı bir şekilde krizler ve dönüşümler çıkarıldığını, her yedi Shemitah bitiminde yani 7x7=49'uncu seneden sonra gelen 50'nci seneye ise Süper Shemitah ya da domino etkisi yaratacak senesi dendiğini belirtmek isterim. Hayatınızın son 7 yılını düşünün ve önümüzdeki 7 yılı nasıl geçirmek istiyorsanız bu tarihlere kadar hazırlığınızı yapın. Hepimiz farklı bir sürece giriyoruz. Bunu şimdi fark etmeyeceksiniz ancak 2018 yılının Temmuz ayına kadar ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız.
Gökkubenin yedi kat üstü vardır.
Yeryüzünün yedi kat altı vardır.
İnsanın yaratılışı yedi safhada oluşmuştur.
Haftanın yedi günü vardır.
Gökkuşağı yedi renkten oluşur ve yedi temel renk vardır.
Büyük Ayı takım yıldızı, yedi yıldızlıdır.
Dünyada yedi kıta vardır.
Kızılderililerde yedi mevsim vardır.
Bir haftada yedi gün vardır.
Dünyanın harikalarının sayısı yedidir.
Müzikte yedi nota vardır.


ASTRO DUYURU
Borsa ve toprak ana için baskın bir gün! Mars, Ay düğümleri ile iletişim kurarken bugün konuşmanın zor olabileceğinin altını çiziyor. Geçmişte çözülemeyen hem siyasi, hem de sosyal sorunlar tekrar gündeme gelirken, dilin kemiğinin olmadığını bir kez daha göreceğiz. Trafik kazalarına ve ateş ile ilgili konulara hepimizin dikkat etmesi gereken bir gün!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA