Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Güneş ateş burcuna geçiş yapıyor

Bugünden itibaren Güneş konumunu ateş burcu hakimiyetine teslim ederken, her zamankinden daha bilge ve yapıcı olacağız. 21 Aralık'a kadar Yay burcunda hareket edecek olan Güneş, artık mevsimin kış hazırlığı içinde olduğunun da işaretini verecek. Yeniden düzene sokmak istediğimiz konuları bir bir önümüze getirirken, kendimizle 2017 yılının son hesaplaşmalarını da yapacağız.
Eğitime, farklı kültürlere, diplomasiye, sınır komşularına, din-felsefe gibi konulara yönelirken, Güneş'in Yay burcundaki hareketi esnasında adaleti temsil eden bütün ögeleri de yaşamımıza dahil edeceğiz. Anlayışlı ve hoşgörülü olmak için bu misafirliği doğru kullanmak çok önemli. Ateş elementinin yüksek olduğu bugünlerde aşk, saflık, çocuksu duygular ilişkilerin temel yapısına yerleşecek. Ancak heyecanlı başlangıçlar ve ani bitişler için de pişmanlıklar oluşturabilir.
Maddi ve manevi kazanımlar ile aile mirası ya da dava sürecine bağlı olan getiriler kazanım haline gelecek. Eğer uzun süredir sonuçlanmasını beklediğiniz hukuksal bir konunuz varsa, bu dönemde sonuç alabilirsiniz. Yeni iş teklifleri almak, iş başvurusunda bulunmak, eğitim için yurt dışı fırsatlarına odaklanmak da Güneş-Yay döngüsünün getirilerinden olacak. Bilgili ve hırslı insanlar akademik çalışmalarda ve sanatsal faaliyetlerde kendilerini çok daha iyi ortaya koyacak.
Din temalı konular dünyanın dört bir yanında dikkatleri çekerken, toplum içinde söz sahibi olan kişiler, yöneticiler, liderler, akademisyenler, bilim insanları, din görevlileri, ateşeler, dış ticaret uzmanları öne çıkan meslek gruplarının arasında olacak. Yaşam kaynağı Güneş'in Yay burcuna geçişi; konuşurken heyecanımızı ortaya koyduğumuz ancak karar verirken temkinli olmamız gereken bir dönemi vurguluyor. Haklıyken haksız olmamak için attığımız adımları düşünerek yapmamız gerekecek.
Aynı zamanda göz önünde olan kişilerin yasak ilişkileri ve skandal açıklamaları gündemdeki yerini de bırakmayacak. Güneş-Yay geçişinin gizli saklı olan konulara karşı hassasiyeti vardır ve mutlaka ortaya çıkmasını ister.
Güneş'in ateş burcundaki seyri süresince ruhsal dinginlik adına daha önce başvurmadığımız yöntemlere başvurabiliriz.

ASTRO GÜNDEM
Güneş, Yay burcuna geçiş yaparken, tembel ve rahat insanlara beklenmedik sorumluluklar vererek şaşırtmaya devam ediyor. Din, felsefe, kültürel değerler bugünden sonra başka türlü konuşulmaya başlanacak. Haziran ayından bu yana Balık burcunda geri giden Neptün de düz seyrine giriyor. Gözümüzde perde oluşturan gerçekler netleşiyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA