Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ünlüler yıldızlarını parlatıyor

Güneş, Akrep burcundan çıkmış olsa da Akrep burçları gündemi doldurmaya devam edecek. Bunların başında ise Güneş burcu Akrep olan ve şu an ekranlarda başarılarına başarı ekleyen isimler geliyor.
'Kim şanslı bu ünlüler?' diyecek olursanız; 1981 doğumlu Akrep burcu olan Gökçe Bahadır, reytinglerin arasından sıyrılmakla kalmayacak, eski günlerine de taş çıkaracak.
2017 Mart ayında klişelerden çıkıp internette izlenme rekorları kıran 'Fi' dizisinin başarısı, başrol oyuncularının yıldızını parlatırken, aralarından bir isim önümüzdeki günlerde ilişkileri, yeni projeleri, dizideki sahneleriyle gündemde ilk sırada yerini alacak. 'Kim bu isim?' derseniz, 1980 doğumlu İkizler burcu Nehir Erdoğan.
Atv'de başlayan sevilen dizi 'Bahtiyar Ölmez'de karşımıza çıkan 1984 doğumlu Balık burcu Hande Subaşı, 2017 yılının son günlerinde ekranlarda yerini alırken, dizi ile beraber başarılı oyunculuğu da oldukça çok konuşulacak.
Bugünden itibaren artık kış mevsimini daha çok hissederken bu isimler hem dikkatinizden kaçmayacak, hem de kendinizi sosyal medyada bu kişileri konuşurken bulacaksınız.
Dünyadaki hareketliliğin zihinsel yorgunluk yaratacağı bugünlerde kendimizi battaniye ile televizyon karşısında bulabiliriz.

ASTR O GÜNDEM
Merkür-Uranüs 120'liği bilim alanında kazanılan başarıları gündeme getirirken, siber saldırılar konuşulacak. Zihinlerin son derece aktif olacağı bugün yaratıcılık adına yeni projeler ortaya çıkabilir. Gündelik hayatta ise ani sinir patlamaları; karışıklığı ve kaosu tetikleyebilir. Bireysel hayatlarda dikkatli olunması gereken bir gün!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA