Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gerçek aşkı buldunuz mu?

Güneş ülkemizin topraklarından uzaklaşırken; hadi şu her yerde birbirimize sorduğumuz, yılgın kalplerimizle bir umut deyip kendimizi ikna etmeye çalıştığımız gerçek aşkı konuşalım. Kalbimizin sesini dinlesek aklımız almıyor, aklımızın peşine takılsak kalbimiz ısınmıyor. 'Nasıl olacak bu işler?' derseniz gelin, önce bir kendi doğrularımızı tartıp biçelim. Kendimize küçük bir test yapalım ve bu testi cevaplarken ne istediğimizi bir kez daha düşünelim. Sadece mevsimsel olarak değil, öğretici Satürn'ün en keskin günlerinin yavaş yavaş içine çekilirken, kendinizi hiç olmadık bir ilişkinin içinde bulabilir ya da ilişkinizdeki daha önce göz ardı ettiğiniz sorunları çözmeye çalışmak isteyebilirsiniz. 'Peki ne yapalım?' diyorsanız, öncelikle sakin olun. Gökyüzü boğazınızda düğüm düğüm olan anlam veremediğiniz gel-gitlerin bir sebebi olduğunu ama bunların ilişkilerinize zarar vermemesi için biraz köşenize çekilmeniz gerektiğini vurguluyor. Gelin aklınızla kalbiniz arasına sıkışan duygularınızı bir kez daha gözden geçirin...

Yakın çevrenizin sevgiliniz hakkında ne düşündüğü sizin için önemli mi?
A. Evet. Benim sevdiğimi, sevdiklerimin de sevmesini isterim.
B. Hayır. Aşk iki kişiliktir.

Başkalarının sevgiliniz hakkında yorum yapması sizi rahatsız eder mi?
A. İsteyen istediğini söyleyebilir. Onu ben bilirim.
B. İçimden 'Ne gerek var şimdi konuşmasına?' diye geçiririm.

Sevgiliniz, fiziksel görünüşünü hoşunuza gitmeyecek şekilde değiştirirse tepkiniz ne olur?
A. Sonuç olarak bir birliktelik yaşıyoruz, birbirimize her şekilde uymalıyız.
B. Kendi bedeni, kendi kararı. Fiziksel görüntü de bir yere kadar.

Sevgiliniz, bol kazançlı işini kaybetti…
A. Bu durum beni düşünmeye iter.
B. Ne önemi var, mücadele eder yeni bir iş bakarız.

Sürekli yan yana olmak sıkılmanıza neden oluyor mu?
A. Bazen
B. Hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum.

Sevgilinizi sık sık denetleme ihtiyacı hissediyor musunuz?
A. Her gün en az iki kere kontrol etmek sık sayılır mı?
B. Gerek duymuyorum.

A şıkkı çoğunluktaysa: Gerçek aşkı bulmak için kendinize birkaç soru daha sormanız gerekiyor. Aklınızın karışık olduğu noktalar olduğu çok net bir şekilde ortada. Belki kendinizden emin değilsiniz, belki de beraber olduğunuz kişiden...
B şıkkı çoğunluktaysa: Birbiriniz için yaratılmışsınız demek abartı olmaz. Belki de kendi sınırlarınızı çizerken beraber olduğunuz kişinin alanına müdahale etmiyor oluşunuz, ilişkinizin mihenk taşı.

ASTRO GÜNDEM
Ay, Satürn yakınlığı iyi gitmeyen ilişkileri onarmak için sağduyu çağrısı yaparken, üçüncü kişilerin söylemleri dikkat çekecek. Çözüme kavuşturamadığınız sorunları çözmek, hayata bütün olarak bakmak için ideal bir gün. Dünya gündeminde ise hiç beklenmedik kişilerin ılımlı açıklamaları bugün ses getirecek. Kişisel hayatlarımızda akraba günü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA