Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Tuhaf olaylar duyabilirsiniz

Bugün başka bir gün! Bugün sadece Kasım'ın son günlerinden biri değil, kendini yorgun hissedenlerin de günü… Sebebi ise lüksü temsil eden Venüs ile değişimi, olayları, devrimleri temsil eden Uranüs'ün ilişkisi!
Bugün öyle tuhaf olayları ardı ardına duyacaksınız ki, siz bile yetişmekte güçlük çekeceksiniz.
Gökyüzü, markasıyla ün yapmış şirketlerin güçlerini birleştirmeden önce yapacakları açıklamaların ses getireceğini işaret ediyor.
Özellikle sosyal medyada gündem olacak olaylar yaşanabilir.
Spekülasyon içeren haberler, gerçeği yansıtmayan söylemler; bilgi kirliliğine sebep olurken, bir süredir siyasi arenada sert söylemleri ile yankı uyandıran siyasetçilerin düşüncelerinin tersine davranışları dünya gündemini değiştirebilir.
Aynı zamanda bugünlerde siyasi görüşme içinde olduğumuz ülkelerde yaşanacak olan sokak ayaklanmaları, toplumsal olaylar; ekonomi ve bazı sektörleri de dalgalandırabilir. Eğer yatırım yapmayı, kredi çekmeyi düşünen biriyseniz bu hafta bu fikirlerinizi ertelemenizi tavsiye ederim.
Kişisel hayatlarımızı da etkisi altına alacak olan Venüs-Uranüs 150'liği sonradan pişman olacağımız davranışları ve söylemleri tetikleyecek.
Güven unsuru bu hafta hiç olmadığı kadar ön plana çıkarken öfke patlamaları, gerginlikler yaşayabilirsiniz. Özellikle 1970-84 yılları arasında doğduysanız ve evliyseniz, eş ailesi ile ilgili maddi sıkıntılar söz konusu olabilir. Sanatsal faaliyetleri destekleyen bu açı, yaratıcı işlerle ilgilenen İkizler, Başak, Yay ve Balık burçlarını da olumlu anlamda etkiliyor.



ASTRO TAVSİYE
En zor olanı insanın düşündüğü gibi davranabilmesidir. Hem çalışmak, hem de sevmek için kendinize zaman ayırın. Hayatın geçtiğini, gün gelip sahip olduğunuz her şeyi geride bırakacağınızı unutmayın. İnsanlar dünyalarının küçüldüğünü anlamaz, kendilerinin büyüdüğünü zannederler. Kendinizi değil, duygularınızı büyütün.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA