Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burçların aşk döngüleri

Son yıllarda hissettiklerinizin dağılacağını söylesem bana inanmakta güçlü çekersiniz. Ancak size geçtiğimiz günlerde neler hissettiğinizi yazarsam bana hak verirsiniz ve kalbinize güvenir, aşkın hâlâ olduğuna inanmak istersiniz...
KOÇ: 'Dersimi aldım', 'Artık olmazların peşinde koşmayacağım' diye avunsanız ve buna inanmaya çalışsanız da kendini bilmek en büyük erdemdir. Savaşçı ve mücadeleci ruhunuz elbet bir gün aşkta da istediğinizi size verecektir.
BOĞA: Kendiniz için en doğrusunu bulmaya çalışıyorsunuz. Haksız mıyım? Aşk sizin için en doğrusunu seçmektir. Siz kendinize uygun olan bir hayatta ve alanda var olmak istiyorsunuz, unutmayın.
İKİZLER: Aşk, hayatınızda sizin için dönüştürücü olmalı. Olmalı ki rotanızı ona göre değiştirin. Rüyalarınızdaki ilişkiyi yaşayamadığınızda kanadı kırık kuşlara dönersiniz. Az ile yetiniyormuş gibi görünebilirsiniz fakat hiç de öyle olmadığınızı ben biliyorum.
YENGEÇ: Sizin için duyguların bir dili vardır desem yeridir. Sizin derininizi görebilenler bilir bir tek, güven duygunuzun duvarlarını sevgi ve derin şefkat ile delinebileceğini…
ASLAN: Aklınızdaki soruların yanıtını aradığınız, boşlukları tamamlamaya çalıştığınız bir süreç. Arındığınız, duruşunuzu ve yaşamdan edindiklerinizi sorguladığınız ve kimlerin yanınızda olduğunu düşündüğünüz bir döngüdesiniz.
BAŞAK: Öğrenmek nedir? Aşk öğretir mi? Öğrenirken seçimler ve bedeller vardır mıdır? Hepsinin cevabını siz biliyorsunuz çünkü bu uğurda yaşadınız. Şimdi hayatın tam ortasında duruyorsunuz diye gönlünüzü ve kalbinizin naifliğini söndüremezsiniz.
TERAZİ: Olmazlarla dolu olmanız, hayat serüveninize yenilerini katma çabanız aşkta sizi zaman zaman zalim, zaman zaman alim yapıyor. Hayatın tam ortasından geçerken bile düşündüğünüz ne varsa hayata akıtırken, yaşınızın insanı olmayı adeta reddediyor gibisiniz.
AKREP: Çevrenize birini yaklaştırmanız kolay değil. Ama geçen zaman tutkunuzdan ve kararlılığınızdan hiçbir şey kaybettirmedi size. Size yakın olabilmenin daimi geçerli yollarından biri, ruhunuza yakın olabilmekten geçiyor.
YAY: Sizin için hayat; yapacaklarınızla değil yaptıklarınızla bir yere gelmektir. Yavaş ve sağlam adımlarla ilerlemek sizin için esas olandır. Aşk sizin için; hovardaca konuşurken, kalbinizdeki nasırları, koyduğun mesafelerden görebilmektir.
OĞLAK: Sizin için öncelikli olarak doğrularınız geliyor. Kırık cam keskinliğinde… Fakat tüm bu doğrular kaderin bile akıl erdiremediği kesişmelere sahip, haksız mıyım?
KOVA: Geriye dönüp baktığınızda; zalimleri düzeltmek isteyen yüreğinizin peşinden, diyar diyar gezmişliğiniz var. Boşa geçirdim diyemezsiniz onca yılı… Aşk yücedir.
BALIK: Sessiz, derinden ve kenardan yalnız başına yürüyorsunuz diye kalbinizin ateşi olmadığını mı düşünüyorsunuz? Yanılıyorsunuz.

ASTRO TAVSİYE
Merkür, Satürn ile kavuşum yaparken kötü arkadaş kurbanı olan ünlüleri gündemine taşıyor. Bugünlerde yapılan söylemlerin etkisini uzun süre basından takip edeceğiz. Kişisel hayatlarınızda ise hiç olmadığınız kadar kararlı olacağınız adımlar atacaksınız. Özellikle kendi işini kurmak isteyenler için olumlu bir açı. Harekete geçme günü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA