Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Hedeflerinize daha sıkı sarılın

Bugün, Venüs-Satürn iletişimi aşk yüzünden itibar kaybeden ünlüleri konuşacağımızı işaret ediyor. Özellikle bir süredir medyada olan isimlere bir yenisi daha eklenirken, özenilen hayatların göründüğü gibi olmadığının da ortaya çıkacağı günlere hazır olun. Dünya gündeminde ise toplumsal hareketlilik yerini korurken, 'Bana hiçbir şey olmaz' diyen siyasetçilerin büyük sınavlar vermeye başladığına şahit olabilirsiniz. Siyasi arenada siyasetçiler kendilerini savunurken, istemsizce hatalarını kabul edip kendileri ile yüzleşecekler. Hizmet sektörünün ön plana çıkacağı bugünlerde eğer siz de bu sektörde çalışıyorsanız anlam veremeyeceğiniz kurallarla karşılaşabilirsiniz. Yaratıcılığın ve yeni fikirlerin gökyüzü tarafından desteklendiği bugün her şey bir anda değişebilir. İdealleri hayata geçirmek için cesaret veren bir gün olmakla beraber, birtakım sorunların kendiliğinden çözüldüğüne de şahit olabilirsiniz. Eğer kendi işini kurmak isteyen ya da uzun süredir bir proje üzerinde çalışan biriyseniz, günün akışına kendinizi bırakmanızı tavsiye ederim. Hedeflerinize daha da sıkı sarılacağınız bugün adım atma konusunda cesaretli olurken aynı zamanda alacağınız kararlar da hayatınızı olumlu anlamda etkileyecek.

ASTRO DUYURU

İslamda mübarek geceler vardır. Bu geceler ibadet ve tefekkürle değerlendirilir. Mevlid gecesi de bu gecelerden biridir. Hepimiz dünyaya doğduk. İnsan hayatında esas önemli olan ikinci doğumdur. İkinci doğum kişinin kendi hakikatini algılaması ile gerçekleşir. Allah cümlemize bu hakikati yaşamayı nasip etsin. Hayırlı kandiller…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA