Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Çocuk konuları gündemde

Herkesin kalbi vardır ama vicdan az kişide bulunur. Bugün karanlık işleri yöneten Plüton'un, kader çizgisini temsil eden Kuzey Ay Düğümü ile yapacağı 150'lik açı, toplumsal olayları gündemimize taşıyacak. Görünen ile görünmeyenin arasındaki farkın gözler önüne serileceği günlerden geçerken, aslında bir bakıma birbirimize tahammülümüzün bittiğini görmemizi sağlayacak. Gökyüzü, bilinmeyenlerin daha çok konuşulduğu günlerde öfke patlamalarının yanı sıra çocuklarla ilgili konuların konuşulacağını vurguluyor.
Yanlış anlamanın, yanlış yorumlamanın oldukça yaygın olacağı bugün, kişisel hayatlarımızda yanılgıya düşebiliriz. Hiçbir konuda emin olmadan yorum yapmamak ise günü kurtaranlardan olacak. Gökyüzü bugün para piyasasını, ekonomiyi hedef alırken, uluslararası arenada pazar payı büyük olan firmaları mercek altına alacak. Uluslararası yapılarla ilgili sosyal medyada olmadık spekülasyonlar okuyabiliriz. Tüm dünyayı şaşkına uğratacak olaylar yaşanabilir. Evet, doğru duydunuz; bu dönemde insanlığı şaşırtacak birçok olay yaşanabilir. Bu da birçok kişinin doğrusunu yeniden sorgulamasını gerektirecek. Bir diğer taraftan Mars-Chiron 150'liği çocuk ve kadına yönelik şiddette yeni yasaları işaret ederken, hukuki açıklara yeni düzenlemeler yapılabileceğini işaret ediyor.
Siyasi arenada herkes kendi içine dönerken, kararlar toplumun büyük bir kesimi tarafından onaylanabilir. Bugün kişisel hayatlarda birçok şeyi kontrol etmek de oldukça güç olacak. Bu zamana kadar başarısız olunan konular tekrar gündeme gelirken, gün sınırları zorlamaya devam edecek.

ASTRO ÖNERİ
Bugün doğruluğundan emin olmadığınız hiçbir konu hakkında peşin hükümlü olmamanızı tavsiye ederim. Gördüğünüz, okuduğunuz her şeye inanmak için bir süre bekleyin. Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı gerçeği kısa sürede ortaya çıkabilir. Bugün herkesin kendi eksikliklerine dönmesi uzun vadede kazanç olarak geri dönebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA