Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yarın dolunay gerçekleşiyor

Yarın gerçekleşecek olan yılın son Dolunay'ı, hava burcunda meydana geliyor.
İkizler burcunda meydana gelen Dolunay'ın ruh halinin nereden geldiğini Satürn ve Venüs'ten anlayabiliriz.
Aşk ve sevgi gezegeni Venüs'ün, nefsi yöneten Plüton ile 45'lik açı yapması ilişkilerde büyük olayların ve yüzleşmelerin yaşanacağına işaret ediyor.
İkizler burcunda meydana gelen Dolunay sırasında anın yükselenini İkizler burcu yönetecek; meraklı, araştırmacı, alıngan ve mücadeleci olmamızı sağlayacak.
İsteyerek ilerleme fikrine kendinizi daha rahat alıştıracaksınız.
Son aylardaki aile sorunlarını bir kez daha düşünecek, kendinize kurduğunuz baskılardan kurtulabileceksiniz.
Bu döngü gençleri yakından ilgilendirecek.
Aynı zamanda müzisyenleri, sporcuları, adrenalin tutkunlarını da öne çıkaracak. Yeteneklerini sahnede ya da sahada sergileyen bu kişilerin potansiyellerini, başarılarını ve seçimlerini konuşacağız.
Bu süreç, 1970-84 yılları arasında doğan ünlüleri ve değişken burçları (Yay, İkizler, Başak, Balık) yakından ilgilendirecek. Aralık ayında konuşulacak ünlüler ise şöyle:
1980 doğumlu İkizler burcu Petek Dinçöz, bir ünlü ile gireceği polemikle magazin manşetlerini uzun süre meşgul ederken geçmişi yeniden konuşulmaya başlanacak.
1986 doğumlu İkizler burcu Fahriye Evcen, işlerinden çok evliliği ile konuşulmaya devam ederken, kıskançlığı ile dikkat çekecek.
1984 doğumlu İkizler burcu Birce Akalay, yeni projesindeki performansı ile aralık ayının en çok konuşulan ünlüleri arasındaki yerini alacak.
1980 doğumlu İkizler burcu Sıla, ilişkisi ile konuşulmaya devam ederken, projelerinin birinde yaşanan olumsuzluk ile de gündeme gelecek.

ASTROGÜNDEM

Güneş, Uranüs'e kafa tutuyor. Bu durum ülkemizin önde gelen kurumlarında teknik sorunların yaşanabileceğine işaret ediyor. Öyle ki dizilerde yaşanan bazı sahnelerin gerçeği yaşanırken, hepimiz kendimize farklı sorular sormaya başlayacağız. Bugün dalgınlık popüler bir duygu olacak. Dikkatli olunması gereken işlerde kafanızı toplamadan adım atmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA