Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Dünya önemli sınavlar verebilir

2017 yılının son ayında; dünya ve Türkiye için bir dönem kapanırken, herkes için yeni bir dönem başlıyor olacak.
Aralık'ta gökkubbede zorlayıcı Satürn döngüsünün en baskın dönemi sahnelenecek. Aynı zamanda disiplin gezegeni Satürn, 2020 yılına kadar yöneteceği Oğlak burcunda hareket etmeye de bu ay başlayacak. Bu da demektir ki, gökyüzündeki taç değiştirme merasimi hepimizi yakından ilgilendirecek. Satürn, disipline eden bir gezegen yani dağınıklıklarımızı adeta bir çocuk gibi toplamamızı istiyor. Öyle ki; öğreten, dönüştüren tarafı ile barışık olmanız gerekiyor. Çünkü bu süreç bir çırpıda bitmeyecek.
Satürn döngüsü Aralık'ın 21'inden itibaren yüzyılın dertlerini peşi sıra almanak tadında hazırlamaya başlayacak.
Hoyratça davranılan her konuda dünya, önemli sınavlar verebilir. Kişisel dertlerimiz bitiyor. Yaşadığımız gezegene neler yaptığımızı görmemizi sağlayan bir dönem başlıyor.
Artık mücadelenin daha güçlü boyutlara ulaşacağını, daha sert bir çağın başladığının sinyalini verecek. İşin özü; adı tam olarak belli olmayan 21'inci yüzyılın, önümüzdeki yıllarda adını da bulacağını işaret ediyor.
Bu aydan itibaren Satürn'ün Oğlak burcuna geçişi, gelecek iki yılı yakından ilgilendirirken, bir yandan dünyanın önde gelen birçok üst düzey kurumu yeni yapılanmalara tabi olabilir. Aynı zamanda sıra dışı anlaşmaları ve iş birlikteliklerini bu süreçte görebiliriz.
Aralık, aslında dünyanın farklı bir algıya büründüğünün resmi olacak.
Bu yüzden 2017 yılına kapanış için eşlik eden Aralık, çok iddialı başlangıçları temsil edecek.
Satürn, kendini en güçlü hissettiği burçta konumlanıyor.
Dile kolay; belirsizlikler, ayrışmalar, farklılıklar, yapılanmalar, netlik kazanmayan konular için keskin bir yılın başlayacağını gösterecek.

ASTRO DUYURU

Dünyanın bir yanılsama olduğunu düşünmeye hazır olun! Mars-Satürn 60'lığı, bir araya gelmesi imkansız olan iki ülke liderini aynı masaya oturtuyor.
Tüm dünya basını bu olaydan bahsederken, bizler de kendi hayatımız ile ilgili radikal kararlar alacağız. Özellikle kamu kuruluşunda çalışanlar için yeni kurallar söz konusu olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA